NU MAI AVEM NEVOIE DE REGIMUL USL 3, ÎN PREZENT

Pentru Guvernul USL, cu cea mai mare majoritate parlamentară de 90 la suta: Guvernul USL 2, nu are nevoie de Guvernul Victor Ponta 3, pentru ca Guvernul USL, are nevoie de un vicepremier de la USD, şi unul de la PNL, care sunt de ajuns, care ori cum toate partidele din cadrul USL, sunt la zona de campaniei electorale din anul 2012, cu fără măsuri de dezvoltarea şi creşterii economice la Sectorul economic, care au cele mai mari crize economice în continuare.

 

Actuala majoritate parlamentară de 90 la sută, au creat o nouă criză politică cu accent pe reducerea creşterii economice şi socială, din cauza disputelor din cadrul USL, care sunt pentru extinderea ciolanului mai de lux, din partea statului roman şi fără ca liderii ai USL-ului, să adopte programe legislative, pentru o creştere economică de peste 4 la sută.

 

 

Uniunea Socială-Liberală (USL), au aderat la cea mai mare criză politică, din cauza Uniunea Socială Democratică (USD), care prevede scoaterea partidului de dreapta, de la guvernare, cu organele executive şi legislative, mai bine spus PNL, după validarea alegerilor europene de către baronii PSD-ului.

 

Guvernul României care este în sub ordinea exclusivă a Parlamentului, funcţionează în afara Legii fundamentale, în momentul de faţă, pentru că minisţrii din partea PNL-ului, au demisionat în masă, la cererea partidului pentru reorganizarea Guvernului în prag de alegerilor electorale.

 

USL are cele mai mari şanse politice, să se rupă, înaintea alegerilor europene, în contextul de la lansarea acestei alianţei politice de stânga, care nu au adoptat nicio reformă agrară economică şi politice de lungă durată şi durabile, astfel programul de guvernare economică din urma alegerilor parlamentare, rămâne neadoptat, care prevedea reducerea poverii fiscale în zona economică şi pe câmpul muncii cu 25 la sută.

 

Actuala majoritate parlamentară de 2014 la sută, a girat politic, pentru un Guvern plin de noi taxe şi impozite, care au guvernat această ţară, numai după interesele lor politice de la partidele private care au numai baronii care au dosare penale pentru coruptie şi pentru reducerea puterii statului român, prin menţinerea penalilor în actul guvernamental, care sunt în continuare pentru fraudarea tuturor alegerilor electorale în anul 2014.

 

 

Guvernul lui  Victor Ponta de la PSD, pentru Crin Antonescu din PNL, au promis celor 10 milioane de romanii cu drept de vot, care nu au locuri de muncă în ţara lor mama şi tata, peste un milion de locuri de muncă, care de astfel au fost cei mai mari inventatorii de poverii fiscale prin rate electorală.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro