NU FAC NICI JOC

Cum se taie in continuare milioane de venituri sa fie tot mai mici in toata Romania de mai bine 27 de ani. O initiativa politica in acest sens exista din partea coalitiei de guvernare, arata cat sunt de ieftini la guvernare si guvernare asupra milioane de romani sclavi pe plantatie, astfel se vrea trecerea contributiile CASS-ului sa nu mai fie de loc la sistemul de pensii. Nu se mai vrea de loc ajutoare de somaj . V a fi o birocratie galopanta de marca guvernului PSD , iar promisiunile de guvernare aduce noi crize economice si taieri de venituri si investitii.

6 milioane de romani cu venituri mai mici . Pentru ca dai cu una si se ia cu zece , in acelas timp. O lovitura grea adresata si pentru zona pensiilor -cea mai mare mineriada sociala si au ca scop nu crearea cadrul legislativ pentru creerea  de noi locuri de munca si cresterea a nivelului de trai.

In loc sa fie o crestere a veniturilor cu 25 la suta, asa cum prevede promisiunile electorale ale actorii politici, de fapt, va fi o scadere cu peste 30 la suta, a bugetului de stat in anul 2018. Pentru restul de 26, la suta, sa fie mai mare se introduce impozitul pe venit. Cei care au peste 2000 de ron , vor plati pentru cei sub 2000 de ron.Prestari servicii sociale moderne si de reducerea a taxelor si impozitelor cu munca nu vor mai fi onorate. Angajatorii care este si Statul Roman, cu fara profesii, meserii si altele, si cu lipsa de fabrici de crearea de locuri noi de munca si bine platite, va fi din nou in falimentul economic si din punctul de vedere a bunastarii sociale.

Se vrea sa fie o crestere economica de sub 3 la suta, inflatia este de peste 5 la suta, iar rata investitii publice si politicii publice in deschiderea de noii afaceri publice la actualitatea economica curenta, nu prevede de loc sa aiba pachete de masuri fiscale in folosul masinaria administaritiei publice locale. Astfel incat, combaterea saraciei lucie si saracia curata, sunt vorbe goale din partea Guvernului penalilor de lux, iar agenda guvernamentala  sub Guvernului PSD pe planga programul lor de guvernare si guvernare directa. Societatea Civila face aple la [artidele parlamentare sa aduca un nou Guvern de facutura economica mai mult si sa produca ceva la guvernare. Afacerile din economie merg tot mai prost si lipsa de incredere in actualele partide de guvernare se dezice asupra lipsei totale de guvernare pe toate domenii din Romania . Si, rata somajului in zona tinerilor romani cu studii superioare , se ridica la peste 29 la suta, in anul 2017, iar ponderea de cresterea este pe val. Nu exista de loc reforme fiscale ce prevede piata muncii. .

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!