NU EXISTA NICIO REALIZARE DIN PARTEA CELOR MULTI LA PUTEREA POLITICA

 

Dupa ce avem un guvern disperat, si care face numai grafe politice tot mai  grave, cu cumpararea de credite externe tot mai scumpe, PSD-ALDE sunt in stare de  ebrietate la guvernare care distruge si nu ofere de loc solutii si ajutoare financiare la mediul de afaceri din Romania. Lipsa de calitate politica si nu exista niciun motor de cresterii economice si avem criza politica si alte fenomene destul de grave si nocive care s-a deteriorat foarte mult. Nu se doreste de loc o crestere economica sa fie de partea ritmul cresterii de noi locuri de munca de la zero, dinamica consumului si foarte scumpa mancarea si pretul  gazelor pentru consumatori, la carburantii, a dat totul peste cap tot care nu mai exista de loc domenii de pe piata muncii sa ofere locuri de munca la peste 3 euro , ziua de munca.

Multa politica tot mai expirata si guvernantii tot mai rai, care promit marea si sarea din Marea Negra, la schimb ofera numai promisiuni electorale tot mai lipsite de credibilitate economica. Liderii penalii si cu afacerea lor penala in forma calificata si care isi permite sa distrusa si sa ofera multa saracie si suferinta, la milioane de romani, mai arunca cu bombe despre cresterii de salari, si pensii, care oricum nu exista nicio crestere economica sa aduca noi locuri de munca si investitiile care au fost aruncate la cosul de gunoi, de catre ciuma penala si care minte si dezinformeaza ca toate lucrurile sunt in grafic potrivit programul de guvernare. Actuala coalitie politica de 89 la suta, instaurata cu forta la guvernarea legislativa, permite tot mai mult traficul de coruptiei in forma dovedita si multi functionari coruptii sunt impotriva Romaniei. Tot mai mici au fost reduse milioane de venituri la milioane de romani cu drept de vot, oamenii isi dau seama ca nu au cu cine sa  vorbeasca si sa satura de numai promisiuni electorale ieftine. Cu o guvernare tot mai toxica si care nu are bar de ce a venit la guvernare cu numai produse politice expirate si care distrug si ofera stabilitatea politica ale marilor penalii si infractorii, crima guvernamentala nu are nicio treaba cu rezolvarea problemelor grave, de la lipsa de resurse financiare in sute de mii de scolii, lipsa de infrastructura economica si industria grea a economiei reale. Daca era asa de mare cresterea economica nu erau asa de dureroase preturile la alimentele de baza, foarte scumpe , intr-o perioada tot mai mica. Consumul a devenit sa fie tot mai mic. deoarece milioane de romani nu au de loc locuri de munca si preturile la alimentele de baza sunt tot mai scumpe de la zi la zi. Si marile magazine au relatat ca consumul a scazut la nivelul unei crize politice interne, care promoveaza activitatea in domeniul protsitutia politica, traficul de criminalii la guvernare toxica si vanzatori de tara cat mai multi la toate ministerele politice, si efectiv ce nu lucreaza de loc la bunastarea economica ce nu se vede de loc in buzunarele tuturor oamenilor  in continuare.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor