NU CRED IN SCHIMBARE POLITICA DE LOC

Romania de la 30 de ani de la lovitura de stat , sa ales sa fie intr-un loc in care nu mai poate face de loc schimbarea politica si sa merga in pas bun si sa faca casa buna pentru milioane de romani. Nu cred ca noile partide politice care vor sa puna labele penale pentru guvernare este pregătită și hotărâtă să combată corupția și criminalitatea organizată, pentru că numai sunt promotori ai abzurilor grave prin influenta, varjeala, traficul de organe de oameni, si manipulare, pentru a readuce tot mai mult Romania de pe traseul normalitatii decente si pentru zero democartiei de piata libera. Partidele astea sunt noi cu cei mai multi penalii si coruptii de cat cele vechi si vor milioane de romani sa merga spre domeniul emanciparea sclavilor. Elita bugetarilor din administatiei publice sunt compromise si au probleme grave, deoarece partidele politice cu agenti si muncitori politici au particulazat si au facut ca institutiile statului sa devina instrumente de lupte politica interna de asta nu avem în sfera normalității democratice, a statului de drept cu instituții funcționale, acum la guvernare si inainte si in fruntea statului roman.
Din păcate, nu depinde numai de noi. Încă avem de a face cu structuri care nu au înțeles că voința cetățenilor este de a trăi într-o țară liberă, în care drepturile lor fundamentale să fie respectate. Lipsa unui cadrul politici serioase, pentru ridicarea si avansarea dreptruilor omului la guvernare, pentru standar social ridicat inca nu exista de loc partide politice sa se amestece in afacerile de saraciei extrema in Romania.

Vorbim despre vechea probelma de mentalitate in politica este asemnea celor care nu vor de loc schimbare si primeaza doar a schimbare de alte noi cadre politice aste penale. Alternativa politica de care invoca uni si altii pentru proprietatea lor de interrese personele si prin fiscalizarea guvernarii locale in serviciile lor politice si pentru a trage folose materiale si locuri grele de munca pe sute de mii de euro, intr-o tara sub dezvoltata si care nu are de loc economie sociala la amde Romania. Fiscalitatea guvernarii locale nu sunt pentru milioane de romani si pentru toate bolile politice si cu fara tratament de vinecare. De te vezi ca nu reprezinti doar ciumele din partidul cel mai nou in zero oameni noi cu fara carte de munca la dosare penale pentru afacerile de coruptiei, esti o fantoma ce miroase alte ciume bolnave in viata publica.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro