NU AVEM PROGRAM DE GUVERNARE???

 

 

Romania nu are de loc program de guvernare, deoarece majoritatea parlamentara de speta PSD si ALDE nu livreaza nimic catre consumul intern,  pentru cele 3 milioane de romani, care au votat un Program de guvernare care arata foarte bine in fata mass-media. Realitatea agenda publica nu coopereaza cu Programul de guvernare la nivel de practica pe directiile cele mai mari cu milioane de probleme de ordine publica. Noul program de guvernare din partea partidelor parlamentare acum, trebuie sa vina cu sustinerea directa a clasei de mijloc.

Coalitiei PSD si alte partide care cireaza cu Guvernul PSD, au masuri pentru modernizarea crizelor sociale si economice de orice fel. Guvernul PSD nu are de loc directiile de guvernare moderne, pentru refacerea clasei de mijloc, si elitele din mediul de afaceri romanesc, sunt lasate la zona de evaziunea fiscala. Astfel incta, cetatenii sa nu aiba drepturi politice si cu foarte mare adevar sa nu se bucura de loc de cresterea economica, care acum se afla mai mult pe hartie si in realitate sa fie mai mici salarii si serviciile medicale de cele mai slabe servicii .  Lipsa de investitii serioase in continuare sunt  in foarte multe domenii  ce sunt cele mai mari gripate de calitatea politica de guvernare.

Din programul de guvernare care face mai mult zgomot decat efectele pozitive, coalitiei de guvernare nu produce absolut nimic pentru a se nu se mai auzi de PSD in viata politica. Guvernarea PSD care a fost de peste 28 de ani la guvernare, in anul 2017, a introdus peste 100 de noi taxe si impozite. Lipsa de viziune si dezvoltare regionala a tarii, adica reindustralizarea capitalului romanesc, aduce tot timpul sa fie la guvernare zero milioane de locuri de munca. Romania nu are de loc locuri de munca noi si cu salarii mai mari si pentru anul 2018.

 

Politica guvernului PSD si ALDE nu prevede de loc clasa politica sa fie cu noi partide politice moderne, sa fie orientate spre rezolvarea problemelor romanilor, si lipsa de liderii curati si loiali firului ierbii, arata ca toate partidele politice nu au de loc diferente de ideologii politice si nu au de loc drumul lor spre ancorarea valorile si traditile nationale.   Sub guvernarea PSD si alte partide politice din arena politica si azi la guvernare, au promis foarte multe, iar din realitatea programului de guvernare confirma ca nu se vrea sa mearga pas in pas, dupa ce au primis oamenilor un program de guvernare mai bun.

Obiectivele partidelor de la guvernarea tuturor partidelor lipsite de programe de guvernare sustenabile si moderne, nu aduce de loc bunastarea sociala in casele oamenilor, lipsa de prosperitate economica si economii bunului simt, sunt alte probleme politice cu care se lauda Guvernul PSD si toata clientela selectiva de persoane cu fara experienta pe la guvernare. Partidele PSD si alte partide mici, frapeaza pe lipsa de timp, pentru care oamenii din campul muncii lucreaza mult pt cele mai mici venituri. De ce? se vrea un Program de guvernare sa nu fie modernizat si care sa produc guverne noi iar guverne lipsite de viziune si strategie guvernamentala . Liderii politici de la guvernare au incasat numai milioane de voturi pe gratis, iar acum au mai promovat si cea mai dura si severa criza economica si cu efectele periculoase ale crizelor sociale de care se vor vede in timpul altor guverne . Nu sunt de loc campanii private, care sa ofere locuri de munca la peste 1000 de euro, bucata. Avem lipsa de cresterea economica in zone IT, agricultura, manufactura, prestari de servicii, industria AUTO , si lipsa de industrie grea, care sa coopereze cu dezvoltarea si cresterea directa, pentru cresterea salariilor pe piata muncii.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!