NU AVEM NEVOIE DE VOI

LEGE nr.334 din 17 iulie 2006 privind finanţarea activităţii partidelor ..

E iul. E – (3) Finândţaera activistăţii partidelor politice se realizeazăă numai în condeiţIlie legii. … făcute şi a altor informaţii care să permită identificarea surselor de finândţare. … avea îNT-un an o valoare mai mare decât echivalentul a 0,E% din veniturile … (2) La nivelul Ajutorităţii Electorale Permanente se constituie un … campania de alegerilor parlamentare ales pentru partidelor politice a fost un mare privilegiul la sifonarea de bani publici de către niște smecheri cu multe firme private și asa zisa noua alternativa politica care nu exista oricum de loc, și doar în fisele celor cu fără penali pe funcții publice la stat. Au încasat miliarde de euro prin alegerile europene . A o buna afacere politica cum cei mai penali politicienii cu fără dosarele penale pe cursul procuratorii. Diverse milioane de euro au ajuns în conturile firmelor care le administrează au încheiat contracte de mii de euro și sub pretextul contracte de prestări de servicii cu multe firmele lor , iar Procuratura încă nu este acasă , cum mari șefilor de partid sunt vedete penale pe banii europeni și care milioane de romani nu au primit niciun euro de la aderarea ROMÂNIEI la Uniunea Europeana. Federalizarea corupției politice model de guvernare și actul guvernării. Legea de mai sus declara nu nu au nevoie de mai mult milioane de salarii minim brut pe tara sa consume toate partidele politice, iar in caz de contravenție sa pledează la urmării penale . Alegerea unui pui de penal în Parlamentul European a devenit o gaura de miliarde de euro care nu a fost chemat de către procurorii pentru întrunirea de dosare penale pe site vechi.

Iar USR cum minte și și implicit conducerea partidului știe foarte multe despre cum se sifonează miliarde de euro și ca caracatița nu ii ajuns ador funcții publice și vor și contrate cu Statul roman, în numele statului de drept și apararea democrației penala. După ce au furat sub ochii nostrei cu campanii de manipulare informatica de publicitate care prevede numai minciuni și zero onorarea promisiunilor electorale, care și cred ca vor prosti pe toată uniunea cu venirea de noi penalii, cu oameni noi penalii în politica și la guvernare. România nu a primit fonduri sociale, fonduri europene de la haite de penalii din Parlamentul tarii și care membrii partidelor politice au mai trimis și alții penali în Parlamentul European, adică USR marea adunare politica de hoți. Ei UMBLA SUB UMBREALA anticorupției zi și noapte ca noapte minații la TVA de furat și nu eliberează facturi comite discriminare economica și alte abuziv grave. Cazul de la Giurgiu, Iași și București, sunt minore, sunt deturnarea de fonduri publice de sute de miliarde de euro. Când vor veni toți membrii ai partidelor politice prin noua alternativa politica și politicienii noi penali pe funcții publice de sus în jos, cică sunt împotriva PSD-PSD, egal PNL. Iar factura de costuri bugetare de corupției vor plați milioane de romani cu zero creșterea investițiilor publice și mai bune locuri de munca și un sistem de pensii normal și schimb și ajutor social intre generații de oameni . Un partid mic fura la nivelul unui partid mare PSD, care baronii de la PSD au dat gir la contracte publice de publicitate cu cei de la USR.

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor