NU AVEM NEVOIE DE UN PARLAMENT SI MAI MIC

 

Despre un parlament si mai mic si sa fie doar pentru elitele lor penale si cu mii de firme fantome, peste noapte, si care nu  vor sa platesca taxe si impozitele la stat, nu ar trebuie sa fie. Cine vrea ca Parlamentul sa devina o unealta politica expirata cu 300 de produse politice expirate si care produc numai lipsuri materiale si guvernarea lor este asupra interesele lor propirii. Marea dizolvarea autonomiei legislative nu a fost asa de loc in nicio tara din Europa. Nu este de loc cazul pentru suspendarea lui Klaus Iohanni, deoarece ii dau mai multa putere legitima in fata lui Liviu DE LA Tel Drum SA.

 

Propunerea de introducerea cotelor de gen in sfera politica este bine venita. Constitutia nu trebuie sa mai fie vorba de jocuri politice ieftine si care sa protejeze pe penalii de azi pe functii publici care reprezinta boala cronica si deturnarea de fonduri publice in servirea clientelei politice. In ce se vorbeste cei care au trait foarte bine, penalii pe functii publice si la nivelul Uniunii Europene, cand se taieau salariile, pensiile, ajutoarele de somaj, si alte drepturile sociale, vin sa ne ofere alternativa lor morcila despre cum are trebuie sa arata Parlamentul de zile de azi. Parlamentul prin toate grupurile parlamentare sa treaca la votul direct si sa iasa afara din Parlament sa vorbesca cu oamenii.

Oricum, parlamentul de zile de azi, nu este in regula, pentru ca face de cat sa distruga si alte noi majoritatii parlamentare si mai ales sa vina alte cozii de topoare si persoane dubioase, la functii publice sa faca afaceri de coruptiei, din banii de la investitii, scolii, spitale, regionale, locuri de munca tot mai proaste si la negru, somajului masiv. Romania nu are nici o obligatie pentru toate jegurile din sfera politica si viata publica sa tolereze tot timpul curvia politica si mai ales masculinizarea ofertei politice in favoarea celor cu saci de banii de la statul roman. A fost foarte multe referendumuri consultative in sistemul politic si care nu au fost de loc validate pentru ca pune in pericol ordinea si arhitectura Constitutionala. Cu un parlament bicameral a iesi la vot la urne,pentru urmatoarele alegeri electorale, toti penalii pe functii publice, fiind cu experienta dovedita si care ofera dezbinarea claselor sociale, pentru taierea pensiilor, lupte grele impotriva cresterea pensiilor, salariilor si ridicarea cat mai sus al salariului minim pe economie sa nu fie sustenabil.

 

www.ziarulviitor.ro
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !