NU AVEM NEVOIE DE O TARA SA NU POATE CRESTE

Suveranul Romaniei prin suveranitatea tarii este vointa de guvernare a poporului a trebui sa tina cont toti actorii politici fie mici si mai rai. Sa se exprime tot timpul pulsul pe temele despre consultarea populara a conducerii unui tarii si nu a formatiunilor politici, ong-uri, ai alte ode politice, care nu trebui sa mai bage pe astfel de temei oculte toate Legile Justitiei, privind zero tratament egal intre barabti si femei, de a avea accesul la o Justitiei independenta de factorul politic si care protesteaza pe treptele Palatului de Justitiei.

Coruptia in sesiune de guvernare intre PNL si pentru PSD SI ALDE, si care sunt paria si apanajul democratiei penala, si nu pot de loc regresa si sunt tot mai cu coada de la vacile care nu mai sunt tot timpul vaccinate. Revolutia Politica si o noua paradigma sub tutela unor partidele politice si care mai ridica slaba lor guvernare in ordinea Juridica pentru mai mare control politic asupra independentei Romaniei fata de toate cutumele politice deoarece piata politica a evoluat extrem de prost si sunt numai guverne periculoase si extrem de slaba orientare sa guverneze o tara plina de cele mai grave probleme din lume.

Guvernatii au reusit sa fie tot mai izolati atat de romanii din tara si din afara tarii din Romania din cauza ca promoveaza si nu lucreaza de loc la ajutorul umanitar al nivelului social de viata. Retelele de formatiuni politice de corupti-mare si coruptie mica, raul cel mai mare de reaua mostenire politica si transformarea Romaniei ai sistemului politic intr-o comedie politica ieftina si nesemnificativa si valoroasa.

Organele abilitare ale statului roman, au inceput sa fie in curtea partidelor politice, unde ofera alte Programe Politice tot mai penale si oferta politica de cadrele politice sunt cu mega dosarele penale pe rol si care pretind ca nu au furat nimic si ca sunt victimele ale statului paralel. Combatere a coruptilor de pe listele electorale permanente sunt greu de eliminat si dosarele penale sunt un drept politic ce ridica penalii si feminizarea coruptiei si saraciei , au saracit Romania pentru sa devina alte proiecte si proiectile de tara.

Guvernarea e opera cu uneltele si cozii de topoare si au cica temele efectuate sa pacalesca prostimea ca in politica de tara se baga peste alegerilor europene care nu sunt de loc importante deoarece prevede fabricarea marelor penalilor si politicienii penali de la export si expertiza profesonala la dosarele de coruptie, in infrastructura politica si clonarea sistemelor politice impune de astfel lipsa de alternativa politica creativa si creatorii politici de politicile publice dezvoltate.

Creste sau scade numarul de penalii de orice pret de fractiune politica din toate culorile politice din sistemul politic in vampirii europeni privind sabotarea independentei economiei nationale si cresterea de asemnea a tuturor bolilor de saracie noua.

Pentru ca PSD nu mai place de mult de fata lui PNL, trece la ora de iarna, nu ii mai place de loc facismul socialist si PRM-ul , lui Sebastian Ghita, si a trecut pe contrasens in fata lui ALDE, sa guverneze acum doar ALDE toata Guvernarea rosiei. Dupa ce nu mai au de loc partenerii europeni si investitii de miliarde de euro din lipsa de fonduri europene de miliarde de euro in cadrul infrastructurii sociale si lipsa politicilor publice de sanatate nationala, au taiat de a binelea si interesele locale ale PNL-ului, care liderii ai PNL sunt tot timpul la botul PSD-ului si viseaza de-a binelea noua guvernare numai din sangele PNL-ului, la cea mai buna guvernare de toamna,, unde va curge cea mai buna recolta de politicienii penali si care ar mai pune de – a guvernarea academica cu PSD-ul, pentru ca astfel sub tutela USL-ului o duceau mai bine in credite electorale si in miliarde de euro, care erau promisiuni electorale si niciodata sa fie aplicate in politicile bune politice asupra beneficiarilor.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro