NU AVEM GUVERN SA FIE PENTRU GUVERNARE IN 2018

 

Ce guvern de doi lei , avem la guvernare care serveste pe acolitii cu multa putere si trateaza cu slaba calitate politica toate interesele tarii. Nu avem de loc o forta politica serioasa asupra majoritatii parlamentare astfel incat actuala putere politica din Parlament, face jocurile Guvernului PSD3, fata de Guvernul PSD 1, care era inca mai normal la cap si avea un guvern ce respecta cat de cat programul si traseul de guvernare administrativa.

Politica de guvernare si guvernamentala se afla pe axa opusa, trateaza cu un tratament tot mai expirata politica externa in cresterea economica si duce lupte politice sa nu fie de loc proiecte de crearea investitiilor, pentru lansarea de noi locuri de munca. Cu acest cabinet , al intereselor politice si cu esecul proprii sale guvernarii, va fi o castrastrofa economica de multi ani in continuare..

Romania din cauza 3 milioane de romani cu probleme severe, ale expresia Guvernul handicapat si lipsit de mijloace sa creeze coeziunii europene si sa integreze mai bine si mai multa oportunitatiile de care ar putea sa le purifice din viata Cominitatea Economica Europeana. Nu pot sa nu vad ca este un Guvern marioneta si ca sunt liderii politici tot mai bolnavi de putere si cu grave probleme penale in forma calificata, la numai 20 de ani, in serviciul public. Condamn cu curaj, pe toata guvernele PSD din 30 de ani si inca 20 de ani la guvernare, ca nu face de loc o arta politica mai buna si mai ales nu are de loc proiecte ce ar concepe bunastarea sociala si mai grav, nu are de loc un Program de guvernare sa il respecte si sa nu mai comemoreze sclavia albilor de pe piata muncii, cu un euro ziua de munca in Romania, Uniunea Europeana.

Proiectul nou cu celor Trei Mari nu este pentru clasa politica din viata politica si contextul politic 2018, pentru ca toate partidele politice, liderii politici, si ofertele lor politice cu cea mai mare oferta politica tot mai ieftina prin servicilor publice si politica guvernamentala produce efecte devastatoare pe linie politica interna si efectele sunt periculoase. Nu cred , ca Romania, trebuiea sa aiba tot mai multe jeguri politice penale sa confirme incapacitatea politica de guvernare si sa distruga ce a fost construit pe line politica economica. Mai bine pentru Romania, era sa nu aiba de loc guvernele ale PSD-ului, in cei 20 de ani, si ca intstitutiile statului roman, sunt mai capabile sa ofere si sa garanteze indeplinirea drepturilor omului care nu sunt de loc negociate si aplicarea de tratate cu caracter internationala sa nu fie vandute din legea mare a tarii.

 

 

Conform Guvernul marioneta din Romania, nu a plecat de la Guvernare si inca mai lucreaza cu alocalitii sai la lupta impotriva statului de drept si zero independenta sistemului judiciar, astfel sa devina sclavul sistemului politici publice penale si putred pentru afaceri de noi coruptiei. Coruptia guvernelor PSD-e mai mare de cat lupta impotriva politicienii penalii pe functii publice si de asta se doreste schimbarea legilor justitiei sa fie mai albe dosarele la DNA, care incat procurorii ai DNA centrul, lucreaza la implementarea MCV-ul pe legile justitiei din sistemul judiciar. Nu a plecat Guvernul celor mai rele fapte penale si cu un corup politic al afacerilor de coruptiei pe actele normative si OUG sunt toate pentru decizii de coruptie masiva.

 

www.ziarulviitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !