NU AVEM GUVERN PENTRU GUVERNARE DE LOC PENTRU ANUL 2018

Inata Poarta a penalilor cu prin cele mai slab programe politice de guvernare la toate domeniile de baza din societatea romaneasca, se confrunta in premiera cu cele mai multe probleme de la an al an. Ajutoare sociale nu sunt de loc in Romania pentru peste 10 milioane de romani, iar beneficiarii ai veniturilor minim garantate este tot mai slaba. Saracia grea si periculoasa exista pe campul muncii, deoarece nu exista sau nu se declara pentru reforma fortei muncii si oferta muncii tot mai lipsita de credibilitate juridica.

Partidul pomenilor electorale si al oamenilor de afaceri inca Romania nu are pe trena pt politica interna. Economia Romaniei nu are de loc elite a oamenilor de afaceri in piata comunitara actuala. Pentru PSD pentru ALDE este legata problema cine nu  guverneaza de loc la guvernarea cele doua partide politice ce au un program de evaziune fiscala si de cresterea saraciei extrema, pe piata muncii din toata Romania.

PSD si alde au promis un program de guvernare mai bun de cat al PNL-ului, dar realitatea economica si politica  confirma ca nu exista nici prea departe cele mai bun program de guvernare si este o utopie privind marile slogane electorale si zero masuri sociale din partea coalitia sociala de stanga. Nu vor de loc fonduri europene, nu vor de loc masuri si reforme pentru venirea cresterii economice mai repede in viata milioanele de romani. Politicii publice penale sunt legalizate si care aduce cea mai mare masura pentru promovarea saraciei mare si marginalizarea elitelor politice din treburile publice.

Pentru anul 2018 nu avem afaceri publice pentru noi reforme sistemului de protectie sociala pentru persoanele care desfasoara activitati si persoanele care nu au de loc ajutoare sociale. , efectiv, sunt marginalizatii si exclusi din societate din partea grupurilor parlamentare efective pline la dosarele cu contracte publice la mega afacerilor de coruptiei interna.

Sistemul de sanatate publica are cele mai mari milioane de probleme, de la lipsa de infrastructura si infrastructura de mobilitate pe terne si ajutor prin medicii de specialitate, care nu este o prioritate fundamentala ancorata de o majoritate a politicienilor penalii si penetrarea serviciilor secrete, in slujba statului de Roman. Guvernarea Penalilor in continuare are mare tupeu sa nu creeze noi spitale regionale, pentru ca nu au cum sa mai fure bani de la realizarea reformei si rezolvarea problemei publice. Romania, dupa o ancheta efectuata de ZiarulViitor.ro, are nevoie cele putin 8 spitale regionale cu infrastructura auto si alte mii de medii de specialitate, care sa acopere spitalele mici , inchise de catre regimul Penalilor si Cimei Rosii.

Nu exista consens politic pe line de partide politice de la guvernare si opozitia publica din Romania, pentru reforma sistemului de sanatate publica, au ganduri nocive si primele masuri din partea coalitiei parlamentare si care legalizeaza o guvernare casastrofala, invoca dreptul de veto. Scopul nu este ca nu avem Guvern si stabilitate politica interna, si obiectivul este ca exista un Guvern politic si care nu vrea sa nu faca nimic, dupa ce au miliarde de euro in conturile Statului Roman,(BNR), si tot timpul se  plange la presa, ca nu are de loc lipsa de serviciilor de inalta calitate din partea Inaltei Portei ai Guvernului Penalilor. Reforme mici si inutile si care nu poate sa faca efectiv nimic pentru Romania la 27 de ani, s-au inchise  spitale, scoli, in ideea ca au lipsuri de miliarde de euro, sunt tot mai multe miliarde de euro, din partea celor 300 de taxe si impozite ale asigurarilor sociale la Statul Roman, in continuare.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !