NU AVEM DEZVOLTARE POLITICA DIN PARTEA CELOR DE LA GUVERNARE

Circa 450 de parlamentarii de la Uniunii Social Liberale, nu aduce dezvoltare politica din partea actualei majoritati parlamentare, si care garanteaza pentru cel mai slab Guvern, din istoria post-decembrista pentru toti romanii cu nimic, si numai cu cresterea inflatiei si a somajului in randul europenilor din Uniunea Europeana.

Si presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, nu pune la munca, pe toti parlamentarii care au cea mai mare majoritate parlamentara si care garanteaza pentru Guvernul USL, deoarece din actuala putere legislativa, din partea partidelor private, nu vine legii, de care sunt nevoie la noi cresterii economice si sociale, pentru tara lor mama, astfel incat economia romaneasca merge in continuare la zona catre zero, din partea partidelor PSD-PNL, care nu vor cresterii economice pentru noi locuri de munca, potrivit ne adoptarii programului economic si social din partea actualei majoritati parlamentare, la nivel de numai 5 la suta, si se afla la guvernare de mai bine 17 luni, de degeaba si adopta numai proiecte care sunt anti-Romania, in continuare.

Sunt in continuare la la guvernare, si sunt milioane de romanii care nu au prestari servicii sociale si economice, pe piata muncii din Romania, din actuala majoritate parlamentare, care nu au adoptat programul de guvernare, asa cum prevedea lansarea de peste un milion de noi locuri de munca, in anul curent, prin masurile economice si sociale, care sunt in continuare la zona manipularilor politice pentru milioane de romanii, care sunt mai tot mai saraci de cat ziua de ieri.

Aceasta constructie politica de la putere, isi va rupe gatul, din cauza ca sunt peste 10 milioane de romanii care nu au locuri de munca, la nivelul Uniunii Europene, din Romania, si care blocheaza aderarea Romaniei, la zona de noi cresterii economice de lunga durata si durabile.

Toate deciziile liderilor de la guvernare, au fost pana in prezent, in potriva dezvoltarii economice si de politica externa, deoarece circa 7,5 milioane de cetatenii romani, au avut foarte mare incredere in regimul USL, ca nu aduce milioane de noi locuri de munca si in schimb guverneaza in continuare pentru promovarea somajului in Romania, la toate grupurile de varste, cu cresterea taxelor si impozitelor nationale.

Acesta tara ramane, in continuare ne guvernata de actuala majoritate parlamentara de peste 80 la suta, si care garanteaza in fata parlamentului al Romaniei, pentru cel mai slab Guvern, din viata Romaniei, si ramane cel mai expirat Guvern, in fata celor peste 19 milioane de romanii, in anul 2013.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro