NU AVEM DE LOC GUVERNE PENTRU ROMANIA IN 30 DE ANI

Toate guvernele politice din alegerile electorale directe nu au fost partea contractului politic indirect, ce partidele politice nu au lansat guvernele politice sa fie pentru Romania de loc. Au fost o adunatura de intelectuali de mana a cincea, care au produs numai Guvernele ale produselor politice expirate la raft. Despre marele Guverne ale tarii nu se pune de loc accent pe sistemul politic al romanilor. Guvernele tot mai lipsite de realitatea programelor de guvernare, zero reforme sociale si politice si macroeconomice in cei circa 30 de ani.

 

Guvernele de protectia abuzurilor politice la afacerile de coruptiei in continuare in continuu, cum si se ridica Guvernele din clientela politica personalizata si  cu lovituri de stat tot mai umflate si pline in afacerii de penalii. Singurele argumente care ne aduce aminte despre ca nu avem de loc Guvernele pentru Romania, au fost cele ale regimului stalinist de marca PSD. PSD are acum un guvern de multiple severe avansate , dece pentru ca nu stie ce vrea de la prea mare putere politica si lipsita de credite politice serioase. Lipsa de guvernare asupra firul ierbii, din partea Guvernului PSD, cu un program de guvernare doar pentru a servi clientela politica de partid si pentru promovarea comertului de sclavii pe campului muncii, deoarece sunt peste 6 milioane de romani cu drepturile de vot si de munca, care isi presteaza servicii economice si sociale la negru.

Si, regimul politic din afacerile propriei de coruptiei sta tot mai bine in lipsa de motivare politica si se desfasoara la scara masiva. Statele membre Uniunii Europene se uita foarte bine la ce Guvern politic se afla la guvernarea clientiilor politici si ce masuri de lipsa de guvernare si reforme si mai ales cum guverneaza tot timpul impotriva propriului regim. Mult divertisment e in politica si diversificata in politica interna, ce pare o popusa, pusa la usile institutii publice. Nu putem vorbim mai mult ca avem lipsa de democratizarea multor institutii publice care nu sunt de loc moderne si care ofera tot timpul ce este mai rau din resursele umane si lipsite de motivarea locurilor de munca.

 

Despre stat sau buna guvernarea mai buna, nu avem de loc in anul 2017, deoarece cetatenii nu vor sa vorbeasca in bloc, mai ales nu vor sa mai auda de partidele politice de la guvernare, care lucreaza tot timpul la cresterea poverilor fiscale si pentru noi venituri mai mici. Intrucat a fost o panica politica la guvernare si mai ales ridicata de functionari publici birocratici. Comercializarea afacerilor de coruptiei si mai ales din Programul de guvernare de care se bucura o majoritate parlamentara ineficienta si productiva la guvernarea lor, au lansat sistemul public de servirea clientilor penalii la serviciile publice.

Judecata politica de  a joaca de guvernarea pe banii romanilor care mai sunt din munca cea mai ieftina si plina cu ore de munca la negru, ar putea arta politica penalilor de lux, mai greu, ar mai in lipsa de alternativa politica impotriva luptei regimului penalilor de toate guvernele politice acum, ce au adus idei noi pentru promovarea de stabilitate politica si sa lase ceva la guvernare.

Raspunderea pentru cea mai ineficienta guvernare si cu lipsa mare de progres in prezent, lipsa de proiecte de tara si responsabilitatea publica pentru dezastrul efectuat si promovat de unele intreprinderi de stat cu ajutorul politicienilor penali din partea tuturor partidelor politice. 30 de ani, au fost impotriva Romaniei din partea sistemului partidelor reprezentative cu o Republica al penalilor si servita la numai interese si pline de promovarea prostitutiei politice si care trimite pe romani la produs de acte de prostitutiei si coruptiei in forma ne legalizata de un Parlament al penalilor de toate monstrele politice din clubul Uniunii Europene.

In absenta, de noi proiecte de tara si mai ales de partide politice corecte si cu un grad inalt de infrastructura politica noua  ale resurselor umane, ale locurilor de munca in functie de recomandarile indexate din experienta de munca in orice domenii publice, se impune sa fie numai pe ordinea de zi numai scandaluri de coruptiei mascate si structurate in functie de interese ale fabricilor  in penalilor de politicieni tot mai penalii impotriva unor Guverne politice ce sa reprezinta pe Romania la nivel de stat democratic si in lupta feudului baron local si central al efectelor de injectarea penalilor pentru reprezentarea unor institutii  expresiei  unor partide politice vechi prin Guverne tot mai impotriva Romaniei ce nu guverneaza de loc pentru aceasta tara.Cu alte vorbe , sunt acum Guvernele pentru noi guverne impotriva 18 milioane de voturi si pentru doar sa serveasca masa politica in Parlament, pentru doar 2 milioane de romani?

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “NU AVEM DE LOC GUVERNE PENTRU ROMANIA IN 30 DE ANI”

  1. Liviu Pop spune:

    La exprimare nota 10 iar la idei nota 6.Nu avem guvern pentru tara .Ne vedem la alegerile anticipate din nou

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!