NU AVEM DE LOC CRESTEREA ECONOMICA SI CRESTEREA NIVELULUI DE TRAI

 

Guvernul nu faca ce trebuie sa faca astfel incat acum exista posibilitatea sa fie si mai rau. Taierea investitiilor de orice fel, nu aduce de loc cresterea economica, cresterea nivelului de trai, insa, somajul raman cel mai mare in zona tinerilor cu peste 29 la suta, in anul 2017.Cresteri de venituri sunt la politicienii locali cu peste 300 la suta, si la parlamentari cu peste 2000 de euro. Din punctul de vedere economic, exista crize sociale si crize economice in continuare. Reformele slabe ale colaitiei PSD si ALDE a venit la putere prin insalarea alegatoriilor cu numai promisiuni si programe politice de guvernare tot mai ieftine cand vine vorba sa guverneze dupa punctele macrosociale si microeconomice. Regimul republica parlamentara nu vrea sa eleboreze promisiunile electorale de bunastarea in tara, acolo unde rata somajului este foarte mare, la zero investitorii si investitiillor din motorul economic al statului Roman.

Pentru ca se vrea sa fie milioane de romani tot mai saraci de la zi la zi, Guvernul uita din nou ce a promis romanilor in alegerile parlamentare care realitatea pe cifrele din economie vede ca acest Guvern nu are de loc cresterea economica, cresterea nivelului de trai, si se prezinta prin indexarea preturilor la rata, cresterea pretului ca petrol, si nu numai.

Raport pe domenii economice si crizele sociale sunt raportate care arata ca prin taiaerea a tuturor investitiilor de stat si private, Guvernul a produs efecte perverse si a pulverizat dezastru cel mai mare in piata economica interna. Astfel, rapoartele in cifre, invoca lipsa de cresterea economica pe domeniul infrastructura economica si va fi in anul 2018, o inflatie cat 10 ani de zile. Ritmul somajului in  Romania la cei care isi cauta un loc de munca pe piata muncii este de peste 30 la suta, iar PIB nu vine de loc cu cresterea ofertelor de munca. Sunt locuri de munca care au fost ocupate de peste 10 milioane de romani, cu cele mai mici venituri din clubul Uniunii Europene si se manifesta impotriva Romaniei. Somajul pe toate casele sociale a crescut in anul 2017, de la 29 la suta, pentru 39 la suta, iar milioane de tinerii cu studii medii si superioare, nu au acces de loc la o sursa de venit, pe termen lung.

Ritmul de crestere a somajului in anul 2018, va creste cu cel putin 5 la suta, oficial din partea Guvernului PSD si ALDE care nu vrea sa lucreze dupa rezolvarea problemele economice si sociale ale romanilor din mediul rural si urban.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!