NU AVEM DE LOC CRESTEREA ECONOMICA SI CRESTEREA NIVELULUI DE TRAI

 

Guvernul nu faca ce trebuie sa faca astfel incat acum exista posibilitatea sa fie si mai rau. Taierea investitiilor de orice fel, nu aduce de loc cresterea economica, cresterea nivelului de trai, insa, somajul raman cel mai mare in zona tinerilor cu peste 29 la suta, in anul 2017.Cresteri de venituri sunt la politicienii locali cu peste 300 la suta, si la parlamentari cu peste 2000 de euro. Din punctul de vedere economic, exista crize sociale si crize economice in continuare. Reformele slabe ale colaitiei PSD si ALDE a venit la putere prin insalarea alegatoriilor cu numai promisiuni si programe politice de guvernare tot mai ieftine cand vine vorba sa guverneze dupa punctele macrosociale si microeconomice. Regimul republica parlamentara nu vrea sa eleboreze promisiunile electorale de bunastarea in tara, acolo unde rata somajului este foarte mare, la zero investitorii si investitiillor din motorul economic al statului Roman.

Pentru ca se vrea sa fie milioane de romani tot mai saraci de la zi la zi, Guvernul uita din nou ce a promis romanilor in alegerile parlamentare care realitatea pe cifrele din economie vede ca acest Guvern nu are de loc cresterea economica, cresterea nivelului de trai, si se prezinta prin indexarea preturilor la rata, cresterea pretului ca petrol, si nu numai.

Raport pe domenii economice si crizele sociale sunt raportate care arata ca prin taiaerea a tuturor investitiilor de stat si private, Guvernul a produs efecte perverse si a pulverizat dezastru cel mai mare in piata economica interna. Astfel, rapoartele in cifre, invoca lipsa de cresterea economica pe domeniul infrastructura economica si va fi in anul 2018, o inflatie cat 10 ani de zile. Ritmul somajului in  Romania la cei care isi cauta un loc de munca pe piata muncii este de peste 30 la suta, iar PIB nu vine de loc cu cresterea ofertelor de munca. Sunt locuri de munca care au fost ocupate de peste 10 milioane de romani, cu cele mai mici venituri din clubul Uniunii Europene si se manifesta impotriva Romaniei. Somajul pe toate casele sociale a crescut in anul 2017, de la 29 la suta, pentru 39 la suta, iar milioane de tinerii cu studii medii si superioare, nu au acces de loc la o sursa de venit, pe termen lung.

Ritmul de crestere a somajului in anul 2018, va creste cu cel putin 5 la suta, oficial din partea Guvernului PSD si ALDE care nu vrea sa lucreze dupa rezolvarea problemele economice si sociale ale romanilor din mediul rural si urban.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !