NU AVEM CINE SA GUVERNEZE TARA SI IN ANUL 2019.

TOt mai grave sunt problemele politice sunt acorduri politice cu discursuri goale, nu au acoperire legale, iar acte, legi si Un program DE guvernare care sa modifice forma de guvernare într-un cadrul legislativ serios, corpul politic legislativ nu poate veni cu alta forma de guvernare.

Acordul intre partidele politice sa vina ele la guvernare, prin căderea Guvernului PSD-ALDE, este un acord politic de forma în afara legi și legea care acuza ca comitete rea unui delict de imagine. Activitatea Guvernului PSD-ALDE, nu este una buna și are probleme de reprezentare adominustratvia și mai ales implica datorii și probleme financiare, Activist politic fata de cei care lucrează pentru un partid politic sa vina la guvernare este mai degrabă o forma de manifestare sa scoate oamenii sa protesteze pentru ce nu au nevoie ei.

Activitatea economica și datele despre creșterea economica în scădere , lipsa de locuri de munca noi, lipa de anului de investiții și modernizarea funcțiile economiei în activitatea de servire în folosul comunității. Actul de demiterea unui Guvern cu o majoritate parlamentara destul de mare și care încă are cădere de munca politica în teritoriul , oferă la schimb o alternativa politica foarte periculoasa.

România are nevoie de o guvernare, dacă nu este nevoie, de guvernarea celor care creata lovituri de stat și mai ales vor taia salarii și pensiile la milioane de romani, pentru cei care au votat pentru astfel de guvern sa vina sa guverneze în numele lor si nu prin alegerile directe parlamentarre. 

Nu ai partidele politice intre PNL-USR-PLUS, PRO-PSD, SI alt partide politice , gata sa- și asume Guvernarea bazata pe un Program de guvernare și sa elite politice puse în cadrul Guvernului nou, iar noii miniștrii sa fie cu fără probleme penale și sa facă circ și sa distrugă parcursul ROMÂNIEI de la drepturile și libertățile, omului, Guvernul care va fii trebuie sa vina cu ceva pentru milioane de romani, sa dea drumul la investiții de stat, și o Guvernare cu mai multe contracte publice directe, sa nu pună beții în rota la cei care muncesc mult și pentru un nivel de trai si de cel mai mic nivel din clubul Uniunii Europene.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro