NU AVEM CE AVEM NEVOIE

 

Incertitudinea politică este foarte îngrijorată investitorilor în mai mult de 1000 de miliarde de euro în economia românească. Privind spre fața celui mai copt și corupt guvern Ponta 4 și PSD, care nu vrea să își dea demisia de urgență pentru a veni un nou guvern, capabil să guverneze până la alegerile generale din anul 2016. Averea guvernului Ponta 4, se află cu peste 20 de miniștrii și greii politice ai PSD, care sunt cercetați penal în formă calificată, pentru afaceri de miliarde de euro cu statul român, astea sunt marile investiții ale guvernului penalilor la guvernare în mediul rural și urban.

Modificarea legii fundamentale nu este pentru un guvern care este plin de penali, ci este de asemenea, pentru a crea o instituție prezidențială mai puternică, și loială față de poporul Român, deoarece să nu mai cadă România în mâinile tuturor penalilor din partide private.

Guvernarea tuturor penalilor, respectiv PSD și alte partide, lucrează foarte mult din punct de vedere politic, cu efecte tot mai dezastruoase ale falimentului economiei naționale, care aduce o creștere economică pe reducerea locurilor de muncă, care mai sunt pe piața forței de muncă.

România este plină de drumuri cu gropi, de asta sunt milioane de pensiile foarte mici și care nu prevăd egalitate și șanse, pentru milioane de pensionarii care nu bătuții de guvernarea penalilor tot timpul. Acum sunt 7 milioane de pensionarii și numai 5 milioane de români care sunt cu o sursă de venit de sub 200 de euro pe lună. Vin vremuri economice foarte grele în continuare.

Guvernul Ponta 4 și clienții de partide private, trebuie să susțină demisia, deoarece nu sunt de loc pe drumul democratizării instituțiilor publice ai statului român, și afectează tot sistemul public, cu forma de guvernare care este tot mai coruptă de la zi la zi.

Este nevoie să se reformează un nou guvern, care să nu fie cu rădăcinile politice penale. Rolul noului Cabinet este să nu facă politică și să se apuce de guvernare și să rămână într-un rol interimar până când se formează o nouă majoritate parlamentară și care să fie forma legislativului, printr-un nou program de guvernare de dezvoltare de investiții în drumuri, infrastructura sistemului de sănătate, armată și sistemul de educației publică, privind mai în sos de la realitatea economică actuală de pe teren.

România se luptă cu o guvernare penală și care se află împotriva dezvoltării poporului român, nu vrea creșterii economice de înaltă calitate și sigure, și se manifestă tot mai mult negativ, împotriva firul ierbii, cu zero programe de dezvoltare națională și guvernul ponta 4, guvernează cu fără milă, în continuare.

Nu s-au refăcut zonele regionale ale țării, așa cum cer investitorii străini, pentru lansarea de noi companii de construcții în regiunea unde nu pătrund niciun gram de creștere economică, de asta, nu avem infrastructură economică să fie modernizată la nivelul anului 2015, în toată România.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro