NU ARE VOIE SA FACA POLITICA IN NUMELE SISTEMULUI JUDICIAR

 

Potrivit Constitutiei, niciun partid politic si reprezentantii Guvernului si puterilor legislative,  adica Statului Roman, nu au voie sa lupte si sa faca jocuri politice periculoase si nocive, in numele procurorilor , judecatorilor europeni . Statul roman, trebuie sa ofere independenta magistratilor si sa nu devina o fila de cec de politica, pentru protejarea penalilor si care au multe dosare foarte stufoase. Statutul magistratilor a fost croit de mai multe ori ca fiind o lovitura puternica adresata procurorilor si judecatorilor. Toate partidele politice se pricep din Romania la mai multa politica foarte bine, sa lupte impotriva sistemului judiciar, iar Romania are peste 4 milioane de procese civile si penale, pe rol, din cauza politicienilor penali si partidelor politice si parlamentare care astfel protesteaza tot timpul la buna lor guvernare impotriva procuraturii .

 

Astfel inca partidele politice si colaitiei PSD-ALDE nu trebuie sa fie croitorii de legile normative si secundare asupra sistemului de Justitei si Drepturilor Omului prin activarea statului de drept.

Sport de coruptiei asupra slabirea si distrugerea reputiei si independentei Justitiei si procurorilor si judecatorilor europenei in realizarea procesului de transparenta publica si echitate , la un proces corect,  care nu este de loc vadit de filat in realizarea sclaviei severe si multipla, a durat cam 25-30 de ani, si inca se mai lucreaza, fiind modificarea colajelor de legile justitiei si comportamentului judiciar se vede pe procese civile si penale, care a devenit un instrument si factura politica.

Nu exista de loc calitatea actului Justitiei libera si in raport cu Tratatele Internationale, despre  calitatea drepturilor si justitia din Romania guvernearea Romnaiei,  nu este buna pentru ca nu este de loc lasata sa fie independenta la locul de munca de catre elitele penale pe functii publice  si pretind ca au drepturi inalienabile.

Potrivit creatorii legilor Justitiei, care sunt in numele tuturor penalilor romanilor, si  Nu sunt in numele tuturor romanilor din sistemului politic romanesc si mediul de afaceri mari si mici, plus functionari coruptii. Legalizarea focarelor de coruptiei in forma continua, coruptia publica, coruptii publici  sunt agentii ai promotorii sclaviei multiple, ccomercializeaza pe piata interna  deseuri de petrol, asupra nivelului de calitatii vietii juridice. Tratatele la care Romania a aderat nu sunt la buna guvernare, adica sistemul judiciar a devenit o sursa de voturi la actorii politici penali, care amendeaza si modifica comportamentului jurisprudenta in favoarea criminalilor penai. Guvernarea penala se face ca nu are un Guvern pentru egalitate de sanse in sistemul judiciar si prefera legaturi meschine  si intunecoase, prin activarea drepturilor penalilor la fara numar si in cresterii fata legilor Justitiei. Legile de Justitiei 303,304,416/2004, au fost modificate la cererea politicienilor penalii din toate partidele politice, deoarece Romania, nu are de loc o opozitie politica serioasa, sa devina o alternativa colaitiei PSD-ALDE ce au o majoritate parlamentara sa bea lichid de penalii in forma calificata.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.