NU ARE CUM SA NU FIE PENALI PENTRU FUNCTII PUBLICE

De mai bine de 20 de ani au fost la guvernare numai penali pentru functii publice, dar asta dintr-o metoda politica democratica si astfel de proceduri politice meschine. Este o lupta crunta politica sa fie la guvernare si colaitii politice de astfel de lideri politici penali.

 

Romania nu se schimba asa de usor, mai trebuie o noua Revolutie , sa sa trimita un semnal de alarma despre o noua clasa politica veritabila si formidabila. Este de fapt o lupta politica si acceptata de sistemul politic actuala sa fie cat mai multi politicieni de la toate partidele politice si din actuala majoritatea politica, sa gireze pentru exprimarea politica cu astfel de guverne mai penale pe functii [publice cat mai inalte). Vrem o clasa politica Noua. Ne dorim un Parlament al poporului roman, sa lucreze 40 la suta, pentru tara asta si nu pentru sistemul politic romnesc. Si rotativa guvernamentala sa creeze un Program de guvernare nou si concetpul social nou sa plieze o astfel de reforma politica la toate partidele politice care vor sa guverneze cu ceva la schimb .

 

Schimbarea politica in Romania merge foarte greu, si economia tuturor romnailor, nu produce nimic fundamental pentru alte noi generatii, de fapt si de drept, nu cred ca vor mai fi milioane de copii in 20 de ani. Mii si milioane de romani, isi doresc astfel de miscare politica , au mers la vot si nu au mers la vot, pentru urmarirea penala ai politicienilor in cursul penali si cu dosare penale la urne la unele procuraturii din tara. Se vrea o noua alternativa politica sa se ocupe mai bine cu fara penalii pe functii publice si oameni de afaceri care mai sunt si politicieni si fara contacte publice date la cheremul clientela selectiva de partidelor fictive. De aceea. este un Manifest accelerat pe trenul de la clasa doi, care vrea mult si nu poate duce nimic in spate, cam asa este preocuparea unor partide politice din arcul guvernamental.

 

Un manifest a fost creat de ZiarulViitor.ro plus alte ONG-uri din societatea civila, care si se implica pentru reorganizarea legii fundamentale si Referendum prin Manifestul o clasa politica pentru 30 de ani. Temele sunt postate pe alte canale de internet si posturi de stirii. 

Oferta Programelor de la guvernare au avut ca scop si obiective principale promovarea reprezentatntilor cu probleme grave cu legea si deturnarea de fondurilor publice, in astfel de cazuri au fost si sunt in continuare in organele administratiei publice locale. Toate contractele publice sunt acordate pentru investitii publice cu acordul liderilor partidelor politice penale si care au legiferat activitatea politica penala, sa se dezvolte la dezvoltarea afacerilor de coruptie tot timpul la guvernele si mai guverne penale, iar lideri politici penali si mai putini penali sunt cu fara probleme si probe solide in fata unor tribunale civile.

 

www.ziarulviit.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???