NU ARE CUM SA FIE PROIECTE PENTRU 20 ANI

Singura tara din Uniunea Europeana, care nu are de loc proiecte fezabile de tara si care arunca cu tot felul de proiecte asa spuse durabile?

Guverul PSDpentru alte Guvern nu are niciun arhitect privind multa dezvoltarii,deoarece aceasta tara din cauza politicienii  penali si care isi croiesc guverne pe genunghii si isi bat joc de milioane de romani, minte si din cauza lene, si lipsa de creativitatea actului de guvernare social democrat au lasat si a redus numarul de locuri de munca cu peste 4 milioane si mai ales cresterea economica de tara. Romnaia are proiecte de la partide politice penale care nu sunt de loc proiecte de dezvoltarii Romaniei in 2040.

O guvernare foarte slaba si care adopta tot ce este impotriva Programului de guvernare privind legea de Strategia de dezvoltare economica si sociala pe termen mic , nu este conceputa in iedea de a slava milioane de romani din zonale cele mai dificile din punctul de vedere economica. Proiecte sunt doar pentru clientii si toti bestivii de la guvernarea dosarelor penale. Romania a fost scosa din Uniunea Europeana si din anul 2007, nu mai adera de loc la proiectele europene.

 

Actorii penali din partea regimului cu fara stat al bunastarii sociale si promovarea excluziunea sociala si ocuparea fortei de munca pentru tineri, a ajuns sa conduca un guvern mut si care atat vorbeste atat guverneaza . Cine ar trebuie sa decida de soarta reala si care este precara institutiile democratice si Academia Romana, si nu partidele penale care arunca guverne pe piata politica impotriva propriului pachete de masuri legislative asupra Programului de guvernare.

Nu exista de loc proiecte serioase care sa conduca la comisii de specialitate si sa evalueze pe buna dreptate pentru ce trebuie facut pentru combaterea saracie si somajului forate mare si alte noi masuri sociale democratice, in raport cu strategia de dezvoltare de la Lisabona(2002). Romania nu are obiective si prevazute in proiecte de lege si in Strategia Nationala este alcatuite de toate resturile politice expirate si expresii conducerii politice actuale.

Pentru o astfel de lupta democratica si modernizarea imediata a nivelului de trai, mai toate guvernele viitoare ar trebuie sa fie obligate sa produca in bugetele de stat, masuri de securitate sociala si securitatea locurilor de munca si un sistem de ingrijire sociala obligatorie pentru mame care sa livreze copiii. Acum, comisii din sub sluga partidelor penale care isi pretinde ca isi desfasoara activitatea in Parlament dupa programul de guvernare si normele europene de aderare nu este de loc conectata la realitatea socio-profesionala, insa Romania pierde milioane de romani in continuare, din cauza clanurilor periculoase care nu au ce cauta la conducerea tarii . Alegerile generale din alegerile fundamentale sunt in ciclul nou si ar trebuie sa aduca o noua viziune inainte alegerilor prezdentiale din 2019.

Comisa penalilor cu dosare penale pentru lupta impotriva democartiei si ale fondurilor europene si pentru reducerea din drepturile omului si statului de drept din Romania, isi mediteaza pe toti penalii si pe inalte functii publice sa mai coordoneze alta politica de tara cu fata verdic din partea societatea civila, sindicate si mai ales forurile internationale.

Guvernul PSD si clientela de la barurile penale vrea ca Comisia Europeana sa fie data afara din Romania si sa nu mai faca parte din decizii europene pentru zero fonduri europene . Partidele politice si parlamentare, reprezentantii lor de acum la guvernare, au declarat ca Romania nu trebuie sa se manifeste cu proiecte de la firul ierbii si un astfel de pachete legislative pentru construirea de case sociale, spitale regionale si realizarea de noi proiecte din fondurilor europene sa fie excluse din procesul de guvernare de pe masa Guvernului deoarece nu cotizeaza pentru mafiile penale care  si pune propriile coduri legislative si codurile fiscale,  cu tot feluri de penalii la butoaiele de la clientela selectiva din beciurile penalilor.

www.ziarulviitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !