NU ARE CINE SA VINA SA GUVERNEZE ROMANIA SA FAC UN MIC DE MAI MULT

Nu are cine sa vina in curnad, in sau mai de vreme, sa guverneze, asa ca in esenta, metoda dea guvernare pe langa Romania, este in forma continua. Vamesii cer taxe si impozite de la guvernare, Bancile comerciale se plang la liderii penalii, ca nu au profit, si cer numai comisioane si fac trafic de evaziune fiscala, nu exista Consiliul Concurentie, si o adunatura de pungasii . In guvernele penale exista ce mai mare lovitura de stat, au dat faliment la donatorii anti-coruptiei. Guvernele din Parlament, guverneaza pentru ele.

Uciderea democratiei directa ucide in fiecare zi de zi, milioane de romani. Romania acum trebuia sa aiba peste 39 de milioane de romani in anul 2018, iar Guvernele PSD si alte guverne ultra penale si poponare ale violatorilor de prostitutia statului de drept, au violat drepturile omului, ei sunt aparatorii drepturilor penalilor. Acest guvern al productiei de penali si care apara in continuare drepturile celor putini,iar pe bancheri penali le da conturi de miliarde de euro, care au creat o lume  statului al mafiei politice  personalizata.

Misiunea partidelor penale din Parlamentul clubul penalilor si lucratorii de alegerea tot ce este mai rau, este de fapt, o eroare de orice fel, nu se vrea un stat al statului Roman, iar cutuma de valori penale si elite penale si liderii de afaceri, au distrus tot ce era de distrus. Nu se face nimic pentru ca nu exista oamenii, care sa faca ce vor sa fac pentru a fi viata lor ma usoara. Se vrea ca Romania proiectul 2020-2030 sa fie sub 10 milioane de romani. Nu avem un sistem politic, nu avem partide politice, Nu avem liderii politici si mai ales nu avem romanii, care sa gandeasca pentru viitorul Romaniei. Lipsa de alternativa politica si prostitutia, violarea,  statului de drept, este un drept al productiei propriei de penetrarea penalilor, viabilitatea nocturna, consumul mare de penalii la guvernare si sluga penalilor din toate partidele politice asupra firmelor si bancile penale care au distrus tara asta de 28 de ani. Nu exista nicio banca care sa aduca plus valoare si care sa crezee locuri de munca si sa plateasca taxe, toate bancile au declarat ca sunt in faliment, iar ele sug tot profitul din praful de pusca al economiei interne.

Putem afirma ca nu gasim nicio banca sa fie pentru dezvoltarea economica si cresterea economica. Nu avem bancii pentru investitile sau sa favorizeze investitiile, concurenta loiala si conditii echitabile de munca. Exita mafia bancilor si mafia partidelor politice penale care merg mana in mana ca coruptia, saracia si cu serviciile secrete care ele au creat propria elita de penalii si penale.  Bancile din Romania sunt un antentat la siguranta nationala al Romaniei, ele cer taxe si impozite, ele au creat cu partide politice  sa fie la cele mai inlate crize economice la fara numar in Romania. Insa mercenarii de taxe si impozite de lux sunt bancile comerciale si impozitarea sclavilor pe piata muncii, nu pentru firmele private care nu sunt platitoare de taxe si impozite din munca romanului, cu eu euro pe zi. Rasa bancile penale au introdus cipuri si vor sa colonizeze tara pe tot timpul , pentru inca 20 de ani. Sistemul mafiei politice merge foarte bine cu sistemul bancilor penale si productiva de penalii din clasa politica ieftina.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !