NU AM ÎNCREDERE IN GUVERNUL PNL

Guvernul Roman are obligația de apară drepturile si drepturile omului si securitatea nationala, cu toate ca multe dintre ele si dimensiunea drepturile si libertățile cetățenilor,   omului au fost desființate si vândute dupa interesele proprii si expresii parlamentare. Practicile despre supravegherea depășesc cu mult ceea se se poate fi justificat ca necesar si de interes public. In Schimb aceste practici subminează drepturile fundamentale si risca sa schime natura democrației in Romania. Multe partide politice si parlamentare din Parlament au violat demnitatea oamenilor si eu efectuat operații si mutilarea drepturilor si drepturile civile si drepturile naturale, in interese de afacerile de corupției guvernamentale si nu mai exista garantarea si garanții din partea Statului Roman, pentru Statul de drept. Comportam politic militar si ca fara cadrul legislativ in domeniul Dreptruilor Omului sunt in tolerate de grave denunțuri la Curtea Europeana a Drepturilor -CEDO .Dezvoltarea regionala a Drepturile Omului sunt expresii creșterea economica si crearea de noi locurilor de munca durabile.

Au fost facute reforme proaste de Guvernul asta si care au subminat toate drepturile economice si daune grave sura propitiate sociala si semnificative ale programelor sale de control intri si control extern si scurgeri de informații ale politici publice, comerțul cu sclavii si vanzarea de milioane de romani ca pe sacii de cartofi pentru unele noi taxe si poveri fiscale. Corona 19, a arătat gravele slăbiciuni ale guvernului neo-liberal, si cum a impus instaurarea forței si guvernului de traine personala, iar arătând gravele lipsuri de financiare si paturi de stat si aparate medicale si lipsuri serioase de proiecte publice de sănătății publice. Guvernul PNL nu a dorit sa ofere măști si gel de igienizarea manilor, si a marimii amenzii si taxe si alte forme de discriminare si discriminării multiple.

Sa spună daca va guverna in haos Romania si va încalcă in picioare toate drepturile politice si dreptruile  naturale, dacă va scoate armata in strada sa tragă in oamenii si va face abuz in serviciul pentru relele tratament nedemocratice si organele penale sa comita abuzuri in forța împotriva celor cu fără venituri si vor mai lasa alte milioane de romani cu fara venituri pe durata determinata.  Consolidarea proceselor penale si publice astfel pentru clonarea de combaterea corona 19. Dezvăluirea publică infromatii despre relansarea economiei de tara si supravegherea populației, măsuri si metodologie si transport public, spatii comerciale restrânse pe un sistem soft . Masuri serioase pentru combaterea sărăciei si foamei si alte proiecte de utilitate publica pentru consolidarea asistentei sociale si suveranitate interna, guvern suveran, guvernarea de la picioarele tarii si alte tratamente pentru incluziune sociale si atragerea fondurilor europene in anul 2020, pentru marile spitale regionale. Guvernul PNL si toate cele multe partide parlamentare si cu fara proiecte politice pentru Romania, trebuie sa asigure respectarea drepturilor omului si de a-si dezvoltat păstrarea drepturilor politice si drepturile civile naturale.Guvernul trebuie sa vina acum, insa, cu proiecte de ocrotirea sănătății economice si lansarea măsuri pentru asigurarea igienei si a sănătății publice.  Guvernul prin Statul Roman trebuie sa asigure cadrul legislativ pentru restrângerea in numele Guvernului PNL, a tuturor drepturilor omului cele multe care erau in anul 2019. Drepturile omului ale persoanelor fizice Avocatul Poporului trebuie sa arate cu degetul asupra celor care violează grav si atentat suprem la restrângerea drepturilor omului in forma calificata.

 

La revedere .

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.