NU AM BANI SA PLEC SA FAC BINE SI NU RAU

 

Nu am bani sa plec spre unde este nevoie acum, insa daca nu caut bani astazi nu mai găsesc ce am de facut , dar sa generez bine a face mai mult bine. Nu pot sa fac bine pentru ca nu am deloc bani sa plec cu trenul sau cu orice sursa de transport. Nu este vina mea ca nu pot sa fac bine PENTRU cei care au nevoie de mult mai mult de bine decat bani care eu am nevoie de mult timp fiind un element de baza, si nu este vorba ca vreau bani deoarece bani putini se fac greu, iar banii multi vin repede, asa cum curge apa de la robinet.

De cautat bani spre drumul mare sunt in cautare si de asta nu am timp sa ma duc la cei care se prefac ca ma ajută , dar sa isi bata joc si de mine nu mai am nevoie de bani lor. Nu vreau bani de la cei care au alte ganduri sa se foloseasca de mine pentru alte scopuri si nu numai. Nu sunt plin de bani dar nici nu am telefon mobil, ca nu am bani de credit, deoarece securisti au distrus un telefon mobil, au violat un calculat nou si au distrus un calculator mai vechi. Deci, de asta nu am nevoie de bani de la scuriști si care imi violează dreptul la viata privata, drepturile fundamentale, si vor sa fiu din nou sclavul ai politicienilor cu dosarele penale pentru afacerile de corupției cu statul roman. Nu mai interesează de loc ce comentează cei care au cifre in continuare pe fruntea lor dar sa mai comenteze in numele meu, deoarece vor avea mult de regretat ulterior. Iubesc puterea care inseamnă bani de culoare galbenă si nu de culoare roșie.

 

Lucrezi cu cei care au milioane de viziuni si care vor sa fac ceva mai mult bine in viata milioanele de romani cu drept de vot, insă nu am nevoie de ajutorul financiar de la cei care au fost tot timpul impotriva mea si care s-au folosit de mine sa le fiu eu sclavul tuturor celor care se cred mari politicienii si care nu fac nimic decat sa creeze numai miliarde de probleme sociale si economice. Pentru gruparea securistilor, luați labele de pe acest proiect si nu mai distrugeți lucrurile si obiectele care nu sunt  din munca  sau ale voastre, deoarece veți plăti chiar cu viața de  haite de penali si care sunteti copia penalilor cu care nu mai sunt astazi la guvernare, dar care visează la noile alegerile puterii politice din partea politicienilor securisti si care au două surse de venit si se folosește de tineri să devină securiți cu carnet de membru de partid politic ordinar si cu penali in crestere. Guvernul PAS in PAS, are nevoie de ceva nou de la clasa politica pentru alegerile locale si nu mai vrea iar guverne penale si pline de scuristi in clasa politica din România.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro