NU AI CUM SA AI PRESA INDEPENDENTA CA NU SUNT DONATORII

 

Romania nu a avut niciodat presa libera si transparenta, din cauza ca  nu sunt de loc donatorii sa cotizeze la institutiile de presa, care sunt apolitice si care au mult tupeu sa spuna adevarul , tot timpul. Foarte multi lideri de partide, de opinie publica, au facut presiuni si au tras multe companii de presa, sa merga spre drumul falimentului. Faptul ca avem nevoie de presa independenta si sistemul judiciar sa nu fie la cheremul, haitelor, puscariasii, si vanzatori de tara. Nevoie de peste 30 de ani, de presa puternica, aiar justitia sa devina puternica si sa nu mai fie sluga partidelor care fabrica produse penale tot timpul la guvernarea hotilor, penalilor si  justitie in 2018, este  profund politica si nu  la separarilor puterilor in stat. Lovitura de stat in 2018, cand statul de drept din Romania, nu mai este ca sunt mai multe produse politice expirate, care pun la cale cum sa functioneze depresiv justitia, devenind o unealta puternica deasupra presei libere, televiziunilor de stiri.

Lovitura de stat in anul 2018, cu schimbarea tuturor legilor justitiei, de catre o majoritate parlamentara, cu guvernul lor de doi lei, a distrus foarte multe institutii de presa, prin faptul ca sistemul de justitie nu mai are de loc stat de drept si drepturilor omului, nu mai sunt in vigoare. Partidele si politica Guvernului care au promis multe  si distruge prin unealta lor penalilor cu experienta pe piata politica, la furt calificat din contractele pub;ice, au distrus foarte multe companii de presa din Romania, intrucat nu era aservita sistemul de Dragnea e psd. Se manifesta o lovitura foarte periculoasa, in ultima vreme sa fie rase din industria de mass-media, foarte multe institutii de presa, libere , neaplitice si ne avand treaba cu actuala majoritate parlamentara penala. Romania , nu mai are de loc dezbaterii pentru redefiinirea statului de drept, si se demonstreaza, acum, ca presa libera si independenta, sa fie rasa si amenitata cu mii de procese penale si controale din partea functionari corupti, si care apara coruptia, saracia, si manipularea pe toate drumurile din mass-media.

De la 100 de ani, independenta presei este zero, iar puterea judecatoreasca nu mai exista. Milioane de romani nu mai au de loc tratament egal, echitate, drepturi politice, si drepturi fundamentale despre ca nu exista de loc dezbaterea publica din partea liderii de partide, de opinie, despre cum nu mai exista de loc stat de drept si mai ales independenta presei este tot mai zero. Lipsa de donatorii financiari la foarte multe agentii de presa, fac sa devina un scut de amenitare cu bombe penale si sa nu exista de loc libertatea de gandire, ideii, sau despre transaprenta Guvernului in excercitiul bugetar. Cu multe lupte anexate in continuare in Romania, de cea mai muta majoritatea parlamentara cu guvernele kor de doi lei, prin cum guvenreaza si cum se distruge reputatia tarii si pe romanii, a ajuns ca Romania sa nu mai poata, exclusiv vorbi in piata libera, despre presa libera scrisa, si mai ales sistemul judiciar se afla la guvernare sub conducerii penalilor cu dsarele penale facute in timpul serviciului pe domeniul public. Nu exista de loc libertatea, egalitatea, drepturi, echitate, tratament egal, si boicotarea presei libere, este o lupta construita la distrugerea democratiei, Justtiei Sociala,Satul de drept si principiul echitaii si pacea procurorilor la dezvoltarea sistemului judiciar. Noi lovituri politice la adresa presei libere se indreapta in mod repetat la adresa independentei Romaniei, precum presei libere de a si exprima libertatea de exprimare si pluralismul opiniei publice. Foarte multi jurnalisti au fost ridicati pe sus de mascati ai regimului Dragnea, care nu ii vine sa creada ca exista  in multe state dezvoltate si dreptul pentru drepturile omului sa nu devina un obiect de lux in Romania. Lipsa de alternativa politica serioasa, face ca multe agentii de presa sa dispara in timp foarte scurt. Romania, nu are de loc alternativa politica durabila, la regimul politicienilor cu dosare penale si care continua sa fure si mai sunt si creditori de credite, din banii de investitii din taxele si impozitele tuturor oamenilor.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.