NU AI ALTERNATIVA POLITICA DE LOC

Nu cred de loc în majoritatea populației, după ce a fost în afara legii și mai ales împotriva tarii. Lipsa liderii politici sa facă legea salarizării este tot mai zero. centru dreapta, are mai probleme . Alegerile cele mai importante încă nu au venit. Au fost lansate doua partide politice ca fiind alternativa politica și care încă nu au programe de guvernare. Foaia de săpun mare probleme de ideologii politici și mai ales lipsa unei alternative politica serioasa și curata, pune în pericol dezvoltarea tarii.

Milioane de tinerii au votat a ajunda Dragnea la puscarie, si alegerile europene nu poate sa schimbe guvernul PSD. Multe minciuni, devbinare, si razboiul intre romani, se parcurge in anul 2019. Romania are o probleme grave din punct de vedere politic si istroic nu are liderii politici pentru milioane de romani. Romanii cu drept de vot abar nu au de ce au fost alegerile europene, si vor schimnare politica prin lovitura de stat.

Am vorbit cu multi alegatorii despre de ce au votat in alegerile europene, cu partidele de opozitiei, iar lumea a decarat, ca nu au cu cine sa voteze. Despre discrusl trompetele penale mai penalii de cat sunt acum la guvernarea tarii si care submineaza autoitatea statului de drept, au creat noi diversiuni politice, vor numai putere si putere si controlul justitiei si zero satatul de drept.

De ce au fost sub 4 milioane de voturi și niciun partid politic nu a fost mai mult de E la suta, pentru alegerile europene. Sunt evenimente politice care nu contează și oamenii arunca cu stampila pentru ca formațiunile politice sa nu construiască niciun program de guvernare și mai ales sa își onoreze promisiunile electorale.

*

Dupa ce a fost 30 de anu la guvernare, guverne pline de viermi si vite si poltiic de data asta avem ceva mai mare si mai prost in alternativa de guvernare, viseaza ca vine la guvernare sa dea guvernele de alegerile normale, prin lovituri de stat si politizarea sistemului de justitiei, pentru a intimda adversarii si alegatorii. Pentru ca in Romania nu se poate guverna de loc dupa ce au votat romani, nu ai de loc incredere specipfic in elementele penale ale partidelor politice ce sunt cu fara principii si valoarea lor inelectuala este promovarea clinetilsmului politic, si sa se indulceasca la contractele publice cu taxe si impozitele oamenilor, pentru a nu fi de loc locuri de munca, durmuri moderne , infrastructura economica si un sistem de educatie modern .

Pentru ca anul 2019 este un an politic major, incluisv pentru reactualizarea clasei politice, au o chemare aoemnii sa nu vina la urene. PNL si USR fac scandal intre ele, vor fiecare dintre ele sa vanda oferta electorala in alegerile de stat. Peste 5 milioane de romani nu au votat de loc.

Miscare politica este multa saracie, in multe orase din tara, iar partidele politice nu participa de loc la guvernare pentru oameni. Au plecat milioane de romani de bine ce o duc in Romania. Posti sa faci studii superioare si tot nu ai un loc de munca si un nivel de trai mai bun, este propirul sclav al regimul penalilor care striga jos hotia si jus coruptia politica prin guvernare cu fara contracte publice de crearea de noi locuri de munca.

Romania va avea in Parlamentul European, cei mai multi protestatari politici care vor barfi si vor distruge tara si vor vinde la kilogrma milione de romani, pentru indexarea sclaviei comericiale si mai ale pentru a vinde tot la straini, si nimic sa nu mai ramana aceasta tara.

Este destul de greu sa faci fata cu o adunatura de atei si rasa penalilor de lux care lupta impotriva Dreptruilor omului si satatului de drept, sa ai o guvernare profitabila si afacerile publice de decizii publice si formularea agendei publice sa comunice cu problemele reale ale oamenilor.

Vor pleca pe capete din Romania, va fi o tara a penalilor si cima penalilor si bolilor otravitoare in acesta mica tara si cu reducerea si imbtateanirei continua a populatiei Romaniei.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro