NU A FOST REVOLUTIE IN 1989 DIN ROMANIA

Nu a fost Revoluție în 1989 când au murit milioane de romani din decembrie 30 de ani. România are cel mai trist moment din istorie și câștigătorii lovituri de stat acestor lingăi și jeguri umane și trăseși și oportuniști,sunt acestor politicienii penali la vârful tarii puterii noastre din toate partidele politice de azi. De ce nu a început modernizării clasei politice și clasa de mijloc? și atunci schimbarea politica în numele care tarii se tot discuta și nu se face nimic bun pentru acesta tarana mica din Uniunea Europeana. De unde avem curs 30 de ani cu milioane de romani care creează alți romani în alte tari europene și nu mai sunt de multi ani romanii cu drept de roman.

Politica nu a fost atât de transparenta și sistemul politic a produs tot timpul repere politice tot mai slabe și oferte politice insuficiente sa genereze stabilitatea economica și motoare de creșterea economica la nivelul de 7 la suta. România a avut cea mai dura lovitura de stat și recesiune economica foarte mare și legea fundamentala a creat monștri după nivelul ei. Care au comis destul de multe derapaje și probleme juridice destul de grave pe termen lung.

De ce nu a fost milioane de romani sa alimenteze cu combustibil un sulf nou în sistemul politic Românească? privind totodată la trecerea la altor schimbări de forma și de cadrul. Iar legea din 2000 și măsurilor de protecției sociala și alte reforme care trebuia sa fie puse în circulație sa fie adoptate a fost amânate și societatea civila din România a fost politizata și opoziția politica extrem de proasta și slaba care nu știu de loc sa conducă destinele cetății și la combaterii sărăciei și sclaviei moderne și traficului de persoane și crima organizata cu organe .

Roșia Montana a chemat oamenii în strada și nu a rezolvat nimic. Amestecul politicului asupra independentei justiției atacat statul de drept și stabilitatea economica a tarii. Justiția din anul 2019, devie o arma de abuzuri repetate și încalcă drepturile omului și cele civile . Este ridicol cum a fost asa de prostiți romanii și sa aibă cei mai slabi administratori de curți de orașe și administratori de tara. Vor acum alegerile anticipate sa joace teatru și nu mai striga jos PSD, Calitatea națiune și partidele politice vor sa îndatoreze tara cu miliarde de euro. Avem un guvern de căpsunări și care le știe pe toate sa facă care este mai periculos și are considerabil de carente destul de mari în gestionarea resursele fiscale ale tarii. Nu exista de loc diferența de ideologie pentru PNL și vs Guvernul PSD, oricum are trei formațiuni politice care decontează prostia și lașitatea dea guvern în numele romanilor. Nu sunt de acord cu organizarea alegerilor anticipate, deoarece nu sunt de loc nevoie de ele. Guvernul PNL sa treacă cu toată mafia politica sa guverneze tara și sa reducă crizele financiare și este somat sa demarează un fast program major de investiții și sa combată sărăcia din câmpul muncii. Nu este normal sa avem alegeri anticipate, pentru clanuri politice și sa stabilească ei Guvernul meu? Parlamentul meu? și sa ducă economia tarii spre dezastrul cel mai înalt și sa aibă trei forte politice parlamentare sa le treacă guvernele cu fără un program de guvernare și agenda publica.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro