NOUTATI DESPRE ROSIA MONTANTA

Guvernul PSD-PNL, a dat un aviz pozitiv pentru exploatarii aurului si gazelor de sist de la Rosia Montana, incepand din anul viitor, si va fi aprobat de catre parlamentarii USL, care garanteaza pentru Guvernul USL, in continuare.

Circa 450 de parlamentari de la partidele PSD-PNL, au semnat pentru exploatarea metalelor preţioase sa se faca numai de societăţi mixte, în care statul este acţionar. O altă condiţie impusă de Guvernul Ponta, este reducerea redeventei de la la 90 la suta, la sub 6 la suta.

Parlamentarii PDL, au declarat pentru mass-media, ca vor initia o motiune de cenzura, la adresa Cabinetului Ponta si pentru tot regimul USL, despre cum au redus in bloc, Guvernul USL, redeventa de la 90 la suta, la numai 6 la suta, si cum se vinde din bogatiile din subsolul Romaniei, pe nimic in continuare.

Compania Euro Gold Resoxarce care are in prezent o activitate comerciala de sub 10.000 de euro, au anuntat ca nu mai doreste sa exploateze aurul de la Rosia Montanta, deoarece licitatia a fost castigata ca obiect de procesare iazurilor aurijere de pe Muntii-Apuseni din prin anul 1995.

Contractul de imprumut pentru finantarea afacerii demonstreaza acum ca statul roman, prin Guvernul Victor Ponta, nu poate incasa niciun euro din dividente pana cand la momentul in care compania privata de la Rosia Montanta,,Gold Corporation” nu va returna imprumuturile si datoriile catre statul roman.

Milioane de romanii din Romania, au iesit in strada in Capitala si in foarte multe orase mari din Uniunea European, pentru salvarea zonei de la Rosia Montana, din mainile vanzatorilor de tara de la partidele private care sunt in continuare la guvernare, si care vor sa vanda din nou din Romania pe nimic.

Bogatiile subsolului de la Rosia Montanei in valoare de peste 1000 de tone de aur sunt ale Romaniei si trebuie sa ramana ale celor peste 20 de milioane de cetatenii romani, in continuare.

Rosia Montana are cele mai mare resurse imense de metale pretioase fata de Banca Nationala al Romaniei ,,BNR”, in prezent, care unele sunt foarte rare si necunoascute de catre vanzatorii de tara, si poate salva Romania in viitor, de la alte noi crize economice, care vor fi mai dure si severe. Aurul de la Rosia Montana, poate garanta pentru injectarea de miliarde de euro, pe piata economica si monetara din Romania, avand in vedere ca milioane de romanii sunt sclavii in propia lor tara de peste 23 de ani, de la caderea regimului PCR-ului.

Statul roman nu are voie de ajutorul nimanui sa ne vindem bogatiile de de sub pamantul romanesc de la Rosia Montana, deoarece Rosia Montanta, trebuie sa ramana in viitor al Romaniei, care poate sa aduca cele mai mai venituri locuitorilor din Romania, din clubul Uniunii Europene, pentru cele mai mari cresterii economice de peste 25 la suta, din PIB.

Rosia Montanta cu toate comorile ei istorice, turistice, dar si mai ale cele resursele ei naturale, date de bunul noastru Dumnezeu, nu a fost introdusa in patrimonul UNESCO, astfel incat cei peste 450 de parlamentari care garateaza pentru toate manipularile politice si economice ale Guvernului USL, sa poata vinde mult mai usor din toata Rosia Montana, la grupurile de interese internationale, pentru lichidarea Romaniei mult mai repede de pe planeta noastra.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro