NOUL GUVERN NU ESTE GUVERN

Guvern constituitonal are nevoie tara. Inca un guvern vine la alegerile anticipate si care inca lupta impotriva dreptruile politice si dreptruile electorale. Guvernele celor fara lege si care ne-au biruti cu biruri si poveri fiscale sunt la fara numar in Romania. Pentru milioane de romani este grav ca nu avem un guvern normal la cap si sa aibe scanele politice. Guvernul Meu batut de pea multa bautura si lovituri date la adresa statului de drept si dreptruile si liberatiile si interesele nationale ale Romaniei. Proiectele de tara inca nu vine in sistemul politic romanesc si vor fii lanturi hipermarketuri de produse politce expirate si care nu se buncura de votul popular.

PSD-ul nu vrea anticipate si PNL vrea alegerile anticipate, pentru ca este Guvernul zero si le convine probabil ca vor lua cele mai multe mandate legislative. Parlamentul nu vrea un Guvern de la PNL pentru ca vrea guvernul PSD. Parlamentul trebuie sa genereze un guvern mai bun si expresiei vointei legitime ale electoratului . Numarul de locuri in Parlament a fost dus catre asa zisa noua Guvernare de state paralele. Orban nu mai vrea sa devina premier pentru ca nu are stofa de om de stat. Ioannnis a ramas singur in arena si se lupta cu liderii statele oculte si care nu le place jocurile periculoase si nimeni nu -i poate ridica pe PNL sa vina la guvernare si sa aiba expresia legislativa. Independenta executivului trebuie continuata de catre lupta pentru mai multa autonomie legisaltiva iar circarii de la marele PNL care nu au nici un punct din programul politic de guvernare sa fie onorat la promisiunile electorale , au creat un Guvern ocondus din GUVERNELE pnl AL lui Ludovic Orban 2020. PNL nu are si doreste sa aiba majoritate construtiva politica si atunxci, negocieaza cu vanzatorii si care sunt promotorii violatorii sclaviei comerciale pe piata muncii si penttru ca nu au o viata normala .

Cu forta, nu se poate guverna si statul de drept este pus in pericol in Romania nu avem patidele politice corecte si cinstite , sa respecta vointa electoraltului si sa parcurga programa de guvernare pentru realizarea de bunuri publice in folusul comunitatii. Numirea lui Florin Citu, ca noul premier este o bataie de joc, si din cauza ca se doreste alegerile anticipate, sa se fure alegerile locale,sa se fraudeze si sa puna la cale, pentru violarea dreptruilor fundamentale pentru ca nu orice persoana sa aiba dreptul la conducerea trebuirilor publice ale tarii sale, fie direct, fie prin reprezentantii liberi nu alesi si impusi cu mita electorala si saci de bani sa isi cumperi mandatul de deputat sau semnator in Parlament.

Romania, la 2020, de cand a aterizat un guvern infect cu epidemii de gripe politice, a functionat in afara legii nu are statut de nici o desosebre dupa programul politic, juridic sau al pactelor interantioanele ale tarii. Politicienii nu sunt egalii in fata legii si au, facut de dat asta cu numiri de oamenii cu fara experinata politica sa distruga si sa privatizeze bunurile publice ale statului roman, de la privatizarea serviciilor medicale si libertatea si securitatea persoanei sale. Guvernul PNL in forma penala si care nu are o constribuite poltica mare in care pentru ca doreste lovitura de stat si sa se guverneze cu forta . In Romania, sunt foarte multe de facut in toate domeniile vitale si care nu exista menegeri sa administreze cu deosebire toate problemele fundamentale ale oamenilor cu desosbire de raxa, culoare, sex, limba, religie, opinie politic sau alte opinie politica sau statut social. Start nou si de buna calitate politica fie ca este nevoie de reconfirmarea unei metode socilologice politice spre a intra normele de drept ale dreptruilor omului sa isi puna ampreta de care ar trebuie sa fie macar repscetare in autonomia independentei Justitiei si apararea legii de drept ale dreptruilor omului. Au vandut toate guvernele poltici toate suvernatiatii nationale si nu exista comertul romanesc decat multe limitari ale suvernatitatii. Guvernule PNL au miliarde de euro si sunt obligati sa dea drumul la toate investitiile publice , acum in domeniul social mai ales. Toate guvernele nu au lucat la Paltul Victoriei asa cum au voat parlamenatrii demsemnarea unui guvern politic sa faca ce vrea el si sa nu dea scocoteala pentru ca Romania nu mai are mirele tarii. Din pacate, suntem intro sistuatie politica prea critica si cu mutatii politice si fantome terreste, care nu comunica deloc cu Universul politic, care are nevoie de metodele politice romanesti si de gandirii politice de la talpa tarii.https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro