NOUL EXECUTIV AL ROMANIEI NU A FOST ALES DE ROMANII IN ANUL 2012

Noul Executiv al României, nu a fost ales de romanii cu drept de vot, deoarece la alegerilor parlamentare din 2012, peste 5 milioane de romanii cu drept de vot, au votat împotriva lui Traian Băsescu şi a Executivului PDL.

În noul Executiv, care se află cu fără mandat politic din partea electoratului, s-a lansat un guvern Ponta 3, dintr-o majoritatea parlamentară foarte coruptă şi dezbinată politic, care prevede numai politicienii care sunt la guvernare pentru extinderea de ciolane de lux şi afaceri cu statul român, prin clientela politică privată.

 

Deputatul Elena Udrea, a afirmat din nou, azi, că Guvernul Ponta 3, fură din programul de guvernare al guvernului USL şi că noul Executiv fiind total ilegitim în frunte cu prim-ministru Victor Ponta, care nu vine din partea votului popular şi dintr-o adunătura de partide private, de la clientela politică de partid.

 

Parlamentarii Mişcării Populare, vor ataca la Curtea Constituţională noul Executiv, deoarece nu provine din urma unor alegerilor pur democratice şi provine din scandalurile politice şi din ruperii USL, care nu au guvernat cu nicio măsură economică la relansării creşterii economice.

Liderii PMP, a confirmat că liderul PNL, Crin Antonescu, îşi negociază funcţia de preşedinte al Senatului, pentru că ziua să fie în opoziţie parlamentară şi noaptea se află la guvernare, prin actuala majoritate parlamentară din jurul PSD-ului, care au adus cea mai lungă instabilitate politica şi cele mai multe măsuri de austeritate pentru regiunea privată.

 

USL nu mai există din anul 2012, că forţă electorală şi politică din anul 2013, pe fondul plecării PNL.ului din guvernarea legislativă, astfel însă PNL-ul fiind un partid tot mai mic în fata lui PSD.ului, şi au adoptat o rezoluţie politică, să fie în anul politic 2014, un partid de centru-dreapta la euroalegeri să intre în Parlamentul European.

 

Elena Udrea, a afirmat, că Guvernul Ponta 3, şi tot ceea ce reprezintă guvernarea Ponta 3, în prezent, provine din partea romanilor care au votat împotriva lui Traian Băsescu şi regimul PDL, în perioada 2010-2012, precum UNPR  şi UDMR, care garantează pentru cel mai corupt guvern şi să nu fie audiat în toate comisiile parlamentare, astfel încât dacă va trece prin Parlament acest guvern care nu are mandat electoral, se va face plângere la (CCR).

 

Deputatul Elena Udrea, îi cere de urgenţă demisia întregului Guvern Ponta 3, şi ceea ce prevede ca formă executive şi legislative comune, precum PSD şi alte partide tot mai mici, deoarece dacă guvernul Ponta 3, trece prin Parlament, să nu fie investit aşa cum prevede Legea fundamentală, toţi parlamentarii ai PMP şi de la alte partide parlamentare, vor ataca decizia la CCR, pentru că nu prevede un program politic şi economic de guvernare prin protecţie socială.

 

Guvernul Ponta 3, este o păcăleală mare la adresa UDMR, din partea regimului PSD, pentru ca se extinde la guvernare de la un guvern care nu a guvernat niciodată aceasta ţară, prin programe legislative şi au adus cel mai mare număr de noi taxe, prin creşterea sărăciei luciei.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.