NOUA POLITICA DIN PARTEA TAXELOR MARI

 

Noul regim politic din partea alegerilor prezidenţiale, lansează alte noi taxe la bugetul de stat, deoarece s-au  stopat investitiile în infrastructura economică şi socială, şi statul nu mai are resurse financiare pentru plătirea pensiilor şi salariilor în anul 2015, astfel încât înafara de împrumuturi nu mai are resurse suplimentare de venit. Statul român, a fost privatizat şi vândut la amanet de către organizatile politice de partide private, pentru milioane de decenii.

 

Guvernarea şi Politică al actualului regim PSD, cu mai multe dosare de modificarea regimului fiscal din România, întrucât nu a avut responsabilitatea să gestioneze problemele economice cu care se confruntă economia a acestei ţarii. Maturitate politică de guvernare nu au fost adoptate la realitatea economică şi socială în anul 2014, pe termen scurt, să se mai împrumute de miliarde de euro, pentru campania electorală ale partidelor şi nu pentru milioane de românii care vin la urne să voteze pentru mai bine sau pentru mai rău.

 

În plus, din punctul de vedere politic, se doreşte schimbarea cotei unice de impozitare la mai sus şi cresterea TVA-ului cu două procente, pentru toată lumea. CASS este redus pentru că majoritatea dintre politicienii sunt cu firme economice şi nu pentru lucrătorii care nu au experienţă pe câmpul muncii şi nu îi angajează nimeni, pentru că nu se creează programe speciale, pentru generarea de locuri de muncă reale şi sustenabile. 

 

Guvernul României nu are resurse financiare suficiente pentru comasarea aplicării de reducerii de noi taxe şi impozite care sunt introduse de Guvernul Ponta 3, pe timpu creşterii economice şi sociale de slabă calitate economică, prin indexarea poverii fiscale şi reducerea locurilor de muncă, la peste 10 milioane de persoane cu drept de vot. Procesul de scoaterea României din criza economică prevede relansarea fiscală, prin taxele şi impozite la nivelul de cumpărare ale peste 80 la sută, dintre locuitori românii în România.

Pentru împrumutul pe transport şi impozitul pe stâlp, în noul Cod fiscal, aflat pe masa Guvernului PSD, se arată în vedere ridicării poverilor fiscale din codului fiscal. Deci, pentru guvern se lucrează la indexarea taxelor şi impozitelor, din partea partidelor politice de la guvernare şi cu fără teme economice în legătură cu realitatea economică care este în recesiune economică cea mai mare din Uniunea Europeană.

 

Acest mega guvern ai partidelor private şi care nu au onorat milioanele de promisiuni post electorale din programelor electorale, precum reducerea la TVA-ul de la 25 la sută pentru 19 la sută, şi reducerea din celor 300 de poverii fiscale. România va fi declarată la zona companiilor străine şi care vor numai muncă ieftină şi care nu vor să investească în infrastructura intelectuală resurselor umane, deoarece nu îi apără nimeni pe românii de abuzurile puterilor economice din partea clientelei politice de partide.

 

Politica şi guvernarea regimului PSD, prin separarea puterilor în stat, nu a fost niciodată modernizat din punctul de vedere al viziuni politice puternice şi economice, astfel spus, singura preocupare a fost ca poporul român să devină cei mai mari sclavii ai tuturor satelor membre ale UEuropene şi politicieni să devină mari boierii ai Parlamentului României.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro