NOUA CONSTITUTIEI ESTE IN POTRIVA ROMANIEI

Revizuirea Constitutiei dupa modelul politic al USL-ului, cu cea mai mare majoritate parlamentara si in comisiile de revizuire a legea legilor, nu este dupa modelul romanilor, deoarece este in potriva Romaniei in continuare.

Comisia de revizuire a legii fundamentale, condusa de Crin Antonescu si Victor Ponta de la PSD, au adoptat foarte multe amendamente in ultima perioada, care sunt in potriva poprului crestin si al statului de drept.

In Constitutia lui Crin Antonescu, nu este stabilit o structura naturala si crestina a familiei, care reprezinta -Familia care se intemeaza pe casatoria religiasa ,,Intre barbat si femeie”, si reprezinta matricea familiei de avea o educatie naturala, prin casatorie civila.

Iar noul amendament promovat de Crin Antonescu si Victor Ponta, in noua Constitutie, la amendamentul de mai sus, la articolul 48, Familia se intemeaza prin structura naturala si crestina a familiei, cu baietiifetitele sa fie ,,invers” asa cum sunt ei, impotriva celor peste 18 milioane de romanii si care sunt in potriva crestinismului.

Noua Constitutiei a celor trei partide politice si parlamentare sub umbrela USL-ului si la guvernarea Romaniei, este pentru distrugerea Romaniei, in continuare si acestei natiuni, dar confirma ca lucrurile politice si economice, merg tot atat de prost incat sunt manipulati de oamneii fara minte.

Numai Dumnezeu ar putea scapa pe poporul roman, de banda asta de tradatori care au vandut tara lor mama, pe nimic. Romania nu beneficieaza de dezvoltare economica naturala, pentru cresterea nivelului de trai decent, care este tot mai slab din cauza lor, deoarece au vandut toate actiunile sociale si economice ale poporului roman, precum locurile de munca la fier vechi, si milioane de romanii nu au in continuare o protectie sociala din partea statului roman.

Romania se va bucra mai putin din anul 2013, de copiii si tinerii, pentru ca nu se mai promoveaza casatoria religioasa, asa cum a construit-o Dumnezeu, pentru poporul roman.

Regimul USL, isi doreste ca in Romania, barbatii sa fie ,,gay” si femeile sa devina ,,lezbiene”, asa prevede noua Constitutie a regimului anti-Romania la nivelul national.

In plus, Constituta Romaniei 2013, va aduce pe lume in tara noastra, mai putini ingerii sa protejeze pe poporul roman, de foamete, de fenomente neplacute, precum cutremure, seceta, inundatii, si razboaie economice si sociale, mai severe si dure de cat masurile de austeritate din anii trecuti.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.