NOU VAL MARE DE IDEI NOI

O viaţă fără Dumnezeu este o viaţă fără şi siguranţă şi în esenţă fără speranţă pentru viitor. Ferici de cine are ca ajutor pe Dumnezeu. Blândeţea este liniştea sufletului bun, care-L iubeşte pe Dumnezeu şi pe aproapele său. Fericit ori nefericit, omul are nevoie de alt om, căci nu trăieşte decât pe jumătate când trăieşte doar pentru tine.

În viaţă, cea mai importantă clipă este clipa în care poţi spune că ai învaţat să ierţi. Vouă urmaşilor şi strănepoţilor. Va lăsam moştenire vitejia şi gloria străbună. Vă mai lăsăm visul neamului nostru împlinit din toate punctele de vedere, precum România Tuturor Românilor, ,, Voi strejuiţi-i hotarele şi stăpâniţi-o fericiţii. Un gram de viaţă cât mai este lumea asta să trăieşti, Jertfeşte-l numai pentru sufletul tău şi lasă grijele lumeşti”.

 

Eu nu mă răzbun, are cine. Unde este pace este multă putere din partea lui Dumnezeu. Unde este pace este tot timpul Dumnezeu. Unde este Dumnezeu sunt copiii lui Dumnezeu. Nu te socoti mai bun ca alţii că nu cumva să fii socotit mai rău înaintea lui Dumnezeu care ştie ce este în fiecare din noi. Dumnezeu nu vine din oamenii, şi oamenii sunt copiii lui Dumnezeu în continuare.

 

Am învaţat că poţi continua încă mult timp după ce ai spus că nu mai poţi. Mânia şi invidia rod inima celui care este prea plin şi foarte gol înterior. Dumnezeu trimite bolile pentru spălarea sufletului sau pentru sănătatea sufletului. Doamne, Mă rog acum pentru tristeţea celor ce-mi sunt ,,aproape” ia-o şi du-o departe de inima lor.

Te rog frumos, Doamne. Orice drum e mai uşor în doi, să fie pentru voia ta. Am înţeles că un om poate avea totul neavând nimic şi nimic având totul. Să fii sărac, dar plin de bogăţie spirituală, să fii umil, dar lumea ştie, să plângi în somn, dar ziua să zâmbeşti, Să n-ai nimic, dar să dăruieşti tot ce este mai bun din viaţa ta, pentru un bine mai mare pe viitor. Atunci şi doar atunci poţi vedea viaţa cea adevărată şi deci trăieşti.

 

Roagă-te întotdeauna lui Dumnezeu. El îşi va trimite mereu cele mai bune gânduri. Privesc mie toată viaţa mea se află sub slujba Ta o pune, Ca, la Sfârşit să poţi afla în ea doar roada bună. Să poţi fi binecuvântat oricând de slujba ce-ţi aduc, Până la sfârşitul meu purtând, lumina de la cruce sub marele coroanei armoniei. Nimic nu doare mai tare decât lucru pe care l-am înţeles prea târziu din cauza mea.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.