NOUL GUVERN NU ESTE SI ESTE NEVOIE EL

 

Nu este de loc noul guvern la guvernare in Romania. Au promis un mare Program de guvernare care se manifesta cu cele mai multe proteste de strada. Din foarte multe opinii publice conforma caruia sunt foarte multe conflicte sociale in toata tara. Cu toate acestea, sunt foarte grele momente ale crizei financiare si sociale asupra milioane de romani. PSD si ALDE nu a putut nimic sa fac la guvernare din cauza lor, deoarece se raporteaza la saracia expresei programului de guvernare, sa devina tot mai mare in mediul urban si rural. Politicienii de la guvernare nu vor sa respecte contactul social si promisiunile electorale. Nu respecta de loc drepturile fundamentale si politice asa cum au votat milioane de oameni. Monstrele care sunt acum la  guvernare si care isi bat joc de cei care lucreaza tot mai mult pe zero venituri, vor ca ei sa plateasca contributiile sociale si de sanatate in locul angajatorilor. Programul de guvernare al PSD-ului aduce milioane de oameni din nou in strada. Guvernatii fac mai mult zgomot la guvernare in loc sa guverneze in toate domeniile unde NU exista de loc  cresterea reala a numarului de noi locuri de munca. Liderii politici fac misto  de oameni si jignesc pe oamenii, care au mai multa activitate economic la  cresterea economica directa.

Politicienii penali si cu Guvernul lor penalii sunt foarte mandri de lipsa de realizari la guvernare astfel incat, nu vor sa faca nimic in continuare la guvernare prin guvern PSD ALDE par insa, de orice imaginati si nu au de loc viziunii pe termen lung, prefera sa guverneze sa pacaleasca segmente sociale din societatea civila. Si, in fond, Guvernul se declara ca este al Romaniei , dar in realitate face parte din statul paralel. Guvernul PSD au cele mai slabe performante si vor sa inchida spitale, scoli, si sa taie salariile in anul 2018, pentru ca taxele si impozitele, sa  nu mai fie o sursa sigura de venit la bugetul statului roman. Nu avem de loc ganditorii si numai politicienii cu grave probleme de imagine si care au croit o guvernare doar pentru interesele de afaceri de coruptiei in coruptia publica, fiind ei investitorii in investitii publice la ora actuala. Problema politica este ca nu se vrea sa fie o opozitie intre Guvernul de la guvernare si o guvernare alternativa impotriva Guvernului PSD SI ALDE , care guverneaza doar sa mai scoata milioane de oamenii in strada. Cea mai mare realizare politica din partea noului Guvern PSD, este  ca a produs cadre politice tot mai lipsite de munca politica. Dezvoltarea si promovarea economica din partea celor care pretind ca se guverneaza este de fapt nevoie de astfel de guvern. Vechiul Guvern este in continuare acum la Guvernare cu studii superioare si cu lipsa de investitii publice. Au facut reforme fiscale si sociale sa devina un pericol la securitatea sociala al populatiei. Pensiile au fost indexate pentru noi imprumuturi in miliarde de euro.

Locuri de munca sunt doar cu numele in Romania deoarece nu ofera   de loc venituri normale si de sub existenta. Piata locurilor de munca nu se deschide asa cum se speculeaza ca exista acum o crestere economica mai mare de cat in anii de criza economica. Guvernul PSD prin Programul de guvernare al sau au generat numai probleme mari economice si dure si severe macro sociale. Acum, este cea mai mare povara fiscala impotriva celor cu cele mai mici venituri. Taxele si impozitele sunt programate doar sa ofera noi poveri fiscale, de de venituri sub mediul  salariului minim pe economie si mai ales la lipsa si atragerea investitiilor strategie si mai ales nu coopereaza cu problemele grave economice care sunt indexate si promovate si oferite din lipsa de dezvoltare guvernamentala si aduce noi lipsuri materiale si obiectivele Guvernului sunt impotriva celor care pretind ca se guverneaza.

 

Efectele sociale este ca cu cat acest Guvern al PSD 2, nu produce nimic la guvernare si nu vine imediat cu un plan serios de actiunii aduce astfel de guvern mai periculos pe care sa fie din nou in Romania. Nu exista de loc normalitate, nu avem de loc solidaritatea sociala, si Justitie sociala, care ar trebui sa fie bine venita din partea unui Guvern de factura social-democratica. Romania are o democratiei si democratie sub dezvoltata , deoarece se guverneaza cu fara o sansa sa avem un guvern care in fond, tocmai incala libertatea democratica si libertatea economica. Oamenii din popor au votat un guvern si noi politicieni care li s-au parut reprezentativi si ca au visat la elaborarea promisiunile electorale, la o viata politica noua care de fapt este o viata politica tot mai veche. Nu se face nimic pentru a avea o piata libera economica, ce are nevoie sa produca milioane de venituri mai mari.

Planurile si obiectivele Guvernului si majoritatea parlamentara de azi sunt contra contractele de munca la stat si nu ofera de loc deduceri fiscale si conditii mai bune de munca pentru fiecare roman . Guvernul PSD care este tot timp  si nu numai, a adus inca 100 de noi taxe si impozite , pentru a fi mai mici veniturile la bugetului de stat si pentru lipsa de noi locuri de munca la mai bine platite si exclusiv reducerea nivelului de tari, la cel mai mic nivel din clubul Uniunii Europene.

ZiarulViitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!