NOU GUVERN AR PUTEA FI MAI BINE DECAT ACESTA

Fara prea multe motive politice, nu asi vrea sa faca pe geografia politica de guvernare de mult timp, deoarece sunt momente tot mai lipsite de calitate politica de guvernare la Buna Guvernare.  Monstrele politice de azi de la guvernare au probleme serioase cu legea si mai grav au carente de acte de coruptiei la afacerile de coruptiei in forma calificata.  Guvern PSD =ALDE par ca niste produse expirate pe scena politica interna , nu au de loc un Program de guvernare din problemele reale ale milioane de romani . Campionul mondial ale actelor de coruptiei cu Statul roman, se ridica din toate Statele membre ale Uniunii Europene, Guvernarea Partidelor politice ultra penale.  Si, azi, un comunicat de presa din partea DNA arata cum domneste coruptia pe drumurile politice locale si la nivel national.

Desi, nu prea avem prea mari ganditori, deoarece opozitiea exista dar nu este prea vocala in Parlament deoarece impresiile despre alternativa la guvernare sa nu ramana doar o iluzie politica personala.In fond, se ridica o majoritate parlamentara cu un Guvern de factura al tuturor actelor de coruptiei, care este Guvernul tuturor guvernelor din perioada post-decembrista. Superficialitatea cu care se ocupa acum, toate grupurile parlamentare din Parlament, cu o inteligienta politica artificiala si nimic nu lucreaza pentru bunastarea tuturor oamenilor de rand. Refacerea noului Guvern e o chestiune de timp si in timpul cand sunt audiatii membrii Guvernului PSD -ALDE cum se vinde un partid politic mare asupra unui partid de sub 2 la suta, sa nu piarda majoritatea parlamentara. Nu este problema ca au prea multe greseli gramaticale teribile dar sfideaza o natiune cu iluzii tot timpul care nu sunt azi sa guverneze conform Programului de guvernare. Agricultura Tarii Romenesti are nevoie de formalism, de incredere, de ceva nou si ea trebuie sa se puna oamenilor. Munca noua din campul muncii are nevoie de mai bine platita si cu contracte de munca la plata tuturor actelor sociale si perisabile. Vechile Guverne ale PSD ca tot timpul ei in 30 de ani au fost pe langa guvernarea tuturor oamenilor, trebuie sa se exprime mai corect si sa arata ca au studii superioare programul de guvernare, care l-a facut sa reduca capacitatea economica si sociala a tarii, in functie, de numai interese. Este in mod oficial o guvernare ieftine si lipsita de viziune de lunga durata, care proprii le gresele si de cost politic vor fi foarte bine taxate si impozitate. Nu se vrea sa se discute de loc in cele doua camere ale Parlamentului, atat articulat si mai ales in forma cadrului legislativ despre cite probleme ar trebuie sa fie rezolvate. Este o guvernare care sta pe o majoritate parlamentara si rasa politicienilor penalii de toate timpurile politice au capatat din nou puteri politice sa aduca un nou guvern care nu se stie de unde provine si din ce structuri politice ar putea sa fie in viata publica din Romania.

 

domnului Dragnea cu ajutorul formulelor magice ale PROPAGANDEI pe taxele si impozitele oamenilor cu cele mai mici venituri din lumea asta, a ffacut o combinatie chimica in biologia coruptiei de guvernare de ce pentru a deturna actele de terorism cu aceslasi guvern prost si lipsit de contactul politic si social, ale angajamentelor post electorale.  Guvernul Dragnea si Tudose si mai ales lui Taricienu cu marile lui privatizari pentru numai actele de coruptiei, au efecte de soc post guvernare decat un Guvern legitim cum era Guvernul Grindeanu vine din alegerile parlamentare si nu din monstrele politice ultra penale ale jocurile politice de furtuna politica. Nu am ales insa, dect sa  nu avem cu cine sa faca o guvernare mai stabila si corecta.

Dar la noi in partidele politice ca pe niste furtuni si fulgere politice care sa patruns asupra unor guverne de doi lei, in vorba despre lipsa de guvernare pentru toate domeniile ale alegri democratice. Democratia este oligarhica  nu a castigat destule voturi nu produce de loc alegerile corecte pe care elitele politice le protesteaza tot timpul in viata publica normala. Oamenii cand aude despre politica din Tel-Drum si Politica culiselor secrete ar putea ca poporul sa se manifesta foarte dur si violent pe domeniul public sa fie cea mai puternica lovitura de stat. Milioane de romani au auzit prezicatorii de bunele fapte politice la guvernare ar putea avea o viata mai buna, dar in aproape 30 de ani, se vede cum milione de romani sunt impotriva lor si nu au nimic de oferit pentru o viata mia buna si normala.

Din natura politica pe care PSD , ALDE si PNL si USR  au taiat tirania politica a majoritatii parlamentare cu un Guvern tot mai slab de cat cele 6 regimuri politice legislative, elitele politice au fost aruncate la cosul de gunoi. Insa, daca sunt elite politice pe drumul politic din infrastructura politica USR si PNL trebuie lasate sa se manifeste si sa isi croieasca un manifest politic in jurul unor ideologii , forme de gusturi politice si mai ales demascarea acestui Guvern de azi de la guvernare tuturor profitorilor din lumea penalilor. Sacul, penalilor e tot mai mare si taxe peste impozite tot mai multe, penalul regi al clasei politice in persoana Dragnea e tot mai laudabil de propriile slugii din sanul politice legislative . Majoritatea guvernatilor sint pentru imporiva tuturor romanilor si mai ale nu au de loc viziune si mai ale personalitatea lor este pus tot mai mult la indoiala. Au avut o majoritate parlamentara PSD de doua cifre, pentru a face scut impotriva judecatorilor si procurorilor . Figurile politice din Guvernul PSD 2, nu are nicio treaba cu Comedia lui Ion Luca Caragiale.

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !