NOU DIN CRIZA ECONOMICA PENTRU CRIZA POLITICA

 

Cum arata cresterea economica , cea mai slaba din Uniunea Europeana din partea Guvernului PSD AL POVERILOR fiscale de lux. Cele mai multe masuri de austeritate si cele mai multe poveri fiscale ale regimului PSD au fost manifestate in piata muncii si fiscale . Din totalul somerilor cu fara carte de munca, si care lucreaza la negru pentru piata muncii asupra firemele fantome ale Guvernului PSD, sunt peste 6 milioane de persoane, astfel incat persoanele cu fara sursa de venit, neindemnizati, este de peste 70 la suta, iar pentru rata somajului in randul femeilor a fost in crestere, de peste 30 la suta, in anul 2017.

Cele mai mici venituri au fost impuse iar valorile cele mai mici ale venitului pe tara, fiind la sub 200 de euro, respectiv 800 de lei, pentru peste 8 milioane de persoane , care au asigurari sociale si de sanatate.

Guvernul de marca PSD de lauda dor cu vorbe tot mai goale privind cea mai slaba reducere a activitatile economice in cele mai mari domenii din sectorul restaurante, turism si serviciile comerciale, astfel incat sclavie comerciala este atu de guvernare ale celor care nu au programe de reformele reale ale sectorului muncii din Romania la zi.

Guvernul socialist nu mai trebuie sa se laude cu Programe de guvernare zero la masa guvernului sau si ar trebui sa vina cu solutii si reorganizarea cresterii economice, pentru milioane de romanii care o duc tot mai prost de la zi la zi.Cele mai mici venituri sunt pentru milioane mari de romani din mediul rural si urban, dar Guvernul PSD nu este pentru prosperitate economica absolut de loc.

Economica desi Guvernul nu are de ce sa mai fie la guvernare pentru ca nu mai are cu ce sa se lauda cu vanzarea tuturor produselor urmane pe sectorul plantatie de sclaviei severa si in crestere, romanii potrivit unui raport al presei interne, are ca o duc tot mai greu si mai ales ca inca nu a venit criza economica oficiala din partea reducerii investitii straine si publice ale Executivului. Cel mult, asa arata ca avem Un guvern cel mai prost si slab la guvernare care lucreaza tot mai mult pentru ca milioane de romanii sa o duca tot mai prost iar conditiile de viata sunt sub nivelul net ale Uniunii Europene. Din 10 din 7 familii nu resuses de loc sa achite facturile la zi si ratele de la banca . Sunt o crestere masiva a fiscalitatii care ar fi impotriva economia si ar fi redus tot mai mult in peste 2000 de miliarde investitiile straine si romanesti, precum si increderea in piata locala si reducerea cheltuielilor publice, sunt cresterea salariilor speciale la rand inal al penalilor din toate partidele politice.

 

Masurile, sunt stupide si nu au nicio diferenta reala intre a face mai bine si nu mai au de loc incredere ca ar putea fi pentru dreptate sociala, desi, sunt dure din Programul de guvernare, care vor afecta in continuare milioane de oameni, care singurele solutii viabile care pot impedica romania de crah economic, tot nu avem modernizarea economica durabila.

Guvernule PSD si ALDE nu are proiectele de aprobare de catre Parlament , astfel vor sa vanda firmele non create de pe platforma unor interese economice meschine care nu sunt pentru partea pozitiva a dezvoltarii si cresterii economice, pentru productia locurilor de noi de munca in piata muncii. Pe anul 2017, romanii au avut doua guverne ale PSD, care au resimtit ca cresterea economica cu care defilieaza cea mai mare adunare de politicienii penali si azi la guvernarea lor personala, au probleme foarte serioase si sunt in pericol milioane de locuri de munca care sunt tot mai prost platite din cauza lipsei de viziunii si modernizarea aspectele de cresterea economica directa si nu indirecta de stat al partidelor penale.

Liderii de la guvernare au largit bazinul de impozitare pentru persoanele fizice cu cele mai mici venituri din clubul Uniunii Europene. Totusi exista vocii de schimbarea Guvernului PSD 2, dar inca se fac negocieri sa vina un guvern tehnocrat in vederea organizarii alegerilor anticipate mai repede de cat in trei ani.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!