NOTA ZERO PENTRU ACTUALUL GUVERN

Nota zero pentru actualul guvern in Romania, pentru ca coruptia se află la varful guvernării Ponta 4, de la PSD, primul corupt este chiar Seful guvernului. Regimul PSD, are azi, dacă privim lucrurile cu luciditate vom putea vedea şi constata că toate partidele lor politice prin guvernarea baronilor si pentru lansarea guvernarii ciolanelor de lux, sunt incă foarte corupte si nu sunt la guvernare pentru a produce ceva pentru romanii, care au nevoie de politicii sociale si economice, privind cresterea economică si care să indexeze veniturile românilor.

Criza de guvernare in guvernul PSD, se află in continuare la puterea executivă, deoarece coruptia a aprins floare şi pentru promovarea mafiei politice. Marea lor probleme fata de tara este ca nu guvernează asa cum au declarat la alegerile electorale din anul 2012. Coruptia de la vârful guvernului Ponta 4, se manifestă prin reducerii de investitiilor străine,  in toata infrastructurii economice si care inseamnă reducerea locurilor de munca noi.

 

Senatorii si parlamentarii ai regimului PSD, guvernează pentru multă coruptie şi se reorganizează pentru cea mai mare mafiei politice cu oamenii de afaceri. Nu se poate vorbi despre noile alegeri anticipate in Romania, pentru ca nu avem partide politice democratice si care sa fie cu dezvoltarea viziunii de tara, privind progresul politica asupra clasei politice.

 

Datele fundamentale arata ca nu sunt schimbarii privind schimbarea guvernului Ponta de la PSD, la prima motiune de cenzură asupra guvernarii penalilor si poverii fiscale, care sunt producătorii de evaziunii fiscale prin legea importurilor şi nu se vrea reducerea poverii fiscale cu forta de muncă, având  o mână  mare de penali si coruptii, care doresc comertul cu romani in sclaviei politica de partide de sclavii.

 

Guvernarea si politică in sub guvernarii ai partidelor personale, sunt tot mai deschide actelor de coruptie, traficul de influientă sau trafic de penali in procesele sale de guvernare si impotriva statului roman. Nu se vrea o noua clasa politică, prin reducerea problemelor politice actuale, care sunt cu peste 20 de milioane de probleme de la toate partidele de pe sfera politică, astfel incât modernizarea clasei politice dupa programul despre Tratatul ,,Romania lucrului bine trebuie facut”, este foarte greu de pus in aplicare, deoarece o singura persoană, nu poate să schimbe in bine toată clasa politică, care este cea mai corupta de pe arena politica mondială.

Alcatuirea majoritatii parlamentare, e expresia guvernului penalilor, se mânăncă intre ele, cu ceea ce se vinde in piata politică in radăcina politică traditionale, in politica guvernului Ponta 4, este politica banului public şi joacă la două capete prin mafia afacerilor de corputiei, pentru a fi la guvernare pana la alegerile parlamentare in anul viitor.

 

Guvernul nu al României si ale partidele personale, se ascunde după clientilismul lor şi pleacă după alte noi afaceri de coruptiei prin clientelei politice, şi au intrat in politică pentru a transforma un stat mafiot şi nu pentru democratizarea statului român, in schimb, sunt cu elitele mafiote si de vânzătorii de tara, care au vandut toate fabricile si uzinele ale statului român, ca tinerii romani sa munceasca in afara României. Iar intelectuali  să fie cu cele mai slabe venituri şi să fie condamnaţi sa faca practica la sclaviei politică de partide private.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor