NON PROTESTE DE STRADĂ POLITICE

 

 

Peste 10.000 de persoane au protestat din nou în stradă în faţa guvernului Ponta 3, care este cel mai mare producător de taxe şi impozite la fară număr, din toate statele membre ale Uniunii Europene împotriva României, având ca scop reducerea de noi locuri de muncă şi al nivelului de trai, sau reducerea locurilor de muncă care mai sunt prin România.

 

 

În anul 2014, peste 2 milioane de firme private, adică noi investitorii din afara României şi din tara, au declarat, că guvernul Ponta 3 de la PSD, a mărit taxele şi impozitele şi creşterea numărului de persoane cu fără locuri de muncă şi la zona cu cele mai mari probleme în cadrul economiei şi sociale, pentru scăderea investiţiilor străine şi zero modernizarea infrastructurii economice de care au nevoie acum, milioane de firme din zona privată.

 

Guvernul Ponta de la PSD, cu programul sau de guvernare şi adoptat de Parlament, a urmărit tot timpul scăderea economiei a investiţiţiilor publice şi private, fiind una dintre cele mai mari realizări politice împotriva economiei de dezvoltare continuă a economiei masive, pentru că reducerea locurilor de muncă noi, să prevadă peste 10 milioane de romanii  drept de vot, cu fără locuri de muncă în ţara şi să plece la muncă în afara României.

 

Reducerea fiscalităţi în pragul alegerilor prezidenţiale, este disperarea regimului PSD, că va pierde alegerile din toamnă, şi este o măsură politică şi nu economică în creşterea nivelului de trai, care nu va ajuta de loc pe milioane de romanii şi pe companiile să creeze noi locuri de muncă , având în vedere indexarea poverii fiscale la cel mai mare nivel, din partea guvernului Ponta de la PSD.

 

Toţi investitorii serioşi au plecat din România, deoarece guvernul Ponta 3, nu prevede capacitatea economică de modernizarea economiei şi sociale, privind găsirea soluţiilor economice şi financiare cele mai eficiente, care nu vin din sub guvernării PSD-ului, pentru ca are de vânzare pomenii electorale. În plus, guvernul PSD, nu vrea creşterea economică mai mare, deoarece nu mai poate manipula pe romanii cu fără studii superioare. 

 

 

În ţară noastră nu s-au făcut importante progrese în ce priveşte reducerea poverii fiscale şi din contra regimul PSD, au ras din piata economică şi muncii, peste un milion de noi locuri de muncă şi reducerea fondurilor europene, prin promovarea sclavilor de romanii pe toate meleagurile lumii, întrucât sclavia severă din partea partidelor private de slabă calitate politică, să fie model de guvernare anti-populare.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro