NOI SUNTEM PRIETENI PRIN MULTE CUVINE PENTRU VOI

Cu greu urăm ceea ce am iubit cu adevărat. Două calităţi pe lume nu pot fi simulate şi nici înlocuite, adică inteligenţa şi bunătatea. Oamenii încurcă iubirea cu persoanele iubită. Oamenii încurcă iubirea cu persoana iubită. De aici pornesc toate prostiile şi suferinţa.

 

Omul se roagă de Dumnezeu să-l scape de necazuri şi Dumnezeu se roagă de om să mai lase păcatul. Acum judecaţi şi voi, cine de cine să asculte, mai întâi. Dumnezeu de om, sau omul de Dumnezeu, Dumnezeu nu uită de om, cum uită omul de Dumnezeu.

 

Cu o moarte toţi suntem datori, dar urma-i ortodoxă să mori, alta-i ecumentist vândută. Dumnezeu îşi deschide uşi pe care niciun om nu le poate închide. Trebuie doar să fii pregătit să treci prin ele. Pentru altcineva a dat Dumnezeu inimă, nu ca ţi-o împotmoleşti în gunoiul lumii., ci ca să ţi-o îndrepţi spre tatăl, cel din ceruri.

 

 

Dumnezeu te iubeşte cu iubirea Sa îndurată, în orice ţară te-ai duce. Iubirea, e ca Dumnezeu, nu are hotare. Toate darurile închise în destinul nostru sunt îngrătite cu suferinţe şi numai la atâtea daruri ajungem, prin câte suferinţe putem răzbii cu bucurie.

Să nu-ţi fie, niciodată frică să pierzi pe cineva care nu se simte norocos că te are. Totul se întâmplă cu un motiv. Însă de cele mai multe ori nu suntem suficient de înţelepţi pentru a-l putea înţelege. Cel ce face binele şi caută răsplată, nu slujeşte lui Dumnezeu ci voii sale.

 

Duhul mântuirii, carele pentru frica Ta, Doamne, s-a zâmbit în pântecele poruncilor şi Sa născut spre pământ, zideşte curate inimile apostoleşti şi drept se înnoeşte şi în credincioşie. Pentru ca lumina şi pacea sunt poruncile Tale.

Să nu distrugi pentru lucrurile împărate în viaţă, adică Încrederea, Promisiunile, relaţiile şi inima, pentru că atunci când se rup ele nu fac zgomot, dar produc multă suferinţă şi durere. Fără comunicare nu există relaţie, fără respect nu există dragoste, dar fără încredere nu există niciun motiv pentru a continua.

Dacă noi nu iertăm, nici Dumnezeu nu are cum să ne ierte de păcate. Spune-i lui Dumnezeu problemele tale şi El îţi va oferi toate soluţiile. Iubite Doamne, Tu îmi cunoşti nevoile, aşa că eu le pun în mâinile tale.

Oare de ce vin oamenii aşa de în silă la spovedanie? Fiincă ştiu că li se cere lepădarea de păcate. Ori lor le plac păcatele mai mult decât înfrânarea de ele. Rugăciunea este cea mai bună armă cu care poţi lupta tot timpul pentru ceea ce îşi doreşti.

Doamne, Nu mă rog la tine pentru a-ţi cere ceva, ci pur şi simplu pentru a-ţi mulţumi pentru tot ce am. Fericirea este acela care nu gândeşte rău. Să nu ai teamă de nimic. Dumnezeu este întotdeauna      cu tine.

ZiarulViitor.o

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.