NOI SPIATELE REGIONALE SI LOCURI DE MUNCA DECENTE NU SUNT PENTRU ROMANIA IN CONTINUARE

Nu prevede niciun proiect de tara și formularea unui act legislativ, decizie guvernamentala și acte cu forma juridica, care sa prevadă reducerea imediata a sărăciei și combaterii și rădicării sărăciei extreme, astfel încât România este singura tara din Uniunii Europene, unde găzduiește cele mai multe milioane de romani cu zero surse sau sursele de venit, fie din ajutor social și mai ales din munca lor de pe câmpul muncii. Lipsa locurilor de munca de economice și reforma coeziunea sociala in crestarea sărăciei și sclaviei în forma calificata. Nu exista niciun actor politic și partidele politice sa se aplice asupra luptei dimpotrivă reducerea sărăciei și locurilor de munca tot mai proaste și insuficiente. Problema politica de la Partidele ce sunt la guvernare au mii și mii de politicienii de centru stânga, care sunt miliardari în euro și care au grave probleme de guvernare sociala pentru ca, nu exista o alternativa politica reala și radicala. Sunt tot mai lipsite proiectele de târa de la spitalele regionale ce trebuiră sa fie implementate și proiectate pe foaie de parcurs, au ajuns ca milioane de romani sa plece tot mai mult din acesta târa.

Familia politica din România este formata și care lupta pentru modernizarea sărăciei ce reprezinta atât în lovitura PSD și lovitura PNL, cât pentru proiecte durabil pentru 2019 de ani.. Lipsa de indicatori, de grafice și de proiecte cu sărăcia devine un pericol la adresa securității și antentate cu bomba, nu reprezinta de loc ceva reprezentativ din publicatul de vedere al reducerii sărăciei și pentru aderarea ROMÂNIEI al investiții publice de stat și private. Lipsa de factura politica decenta, pune în pericol parcursul economiei de dezvoltare și mai ales de asemenea lipsa de egalitatea principiului de egalității de gen și de egalității de șanse în câmpul muncii pentru ridicarea de astfel de locuri de munca sunt lipsite și boicotate de către guvernanții de azi.      CâDN vorbește despre faptul că din banii Uniunii Europene să facă studiile și documentația, iar construirea să fie PALăTitiă din următocarea proiectție bugetară a UE, doamna DăNilă amână, de fapt, spitalele regionale pentru Executivul de UDPă E, atunci câDN PSD nu va mai fi la guvernare.”, și pentru a protesta cu forțele de ordine împotriva chemărilor investiților de stat. Sunt bugetarii de peste 1.9 milioane de persoane care au locuri de munca și care nu pot avea propria lor AGENDA publica de investiții și mai ales reformularea reformelor în domenii economiei și politica sociala, încă avem de a face cu o clientela politica tot mai sporita, ce vor pensii speciale și alte drepturi care nu sunt din asa zisa creșterea economica care este din creșterea preturilor la toate magazinele străine. Avem de face cu o lovitura de stat sociala la adresa democrației politice ce prezintă doar anarhia dezorganizare politica administrativa teritoriala, pentru ca milioane de romani sa fie cu fără oferte de munca decente și la timp in continuare.

www.ziarulviitor.ro 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor