NOI SCHIMBARI IN POLITICA VINE ACUM

 

 

Noi schimbari in politica vine chiar acum, astfel incât partidele politice, sunt din nou, chemate la consultari. Principalele teme de uz politic cu presedintele Klaus Iohannis cu liderii politici, sunt schimbarea Legii electorale, finantarea partidelor, votul prin corespodentă şi reducerea penalilor de la guvernarea de nimic, sunt planurile din viziunea presedintele tuturor românilor.

De astfel,seful statului i-a, chemat, din nou, pe liderii partidelor politice, deoarece au gresit tot mai grav şi nu reprezintă interesele românilor în fata Parlamentului. Guvernul Ponta 4, cu guvernarea si politică din partidele private, sunt la guvernarea de ciolane de lux, pentru ca românii sa fie tot mai mult impotriva comunitatile de români din Diaspora, pentru nu avea dreptul la vot fie in plic şi electronic.

 

Acordul cu partidele politice nu trebuie sa incasese un pac de cobitare, dar este, de asemenea, de asteptat sa ofere un cadru legislativ prin o solutie politică din partea tuturor partidelor parlamentare, pentru a rezolva problemele comunitatilor de românii din Diaspora, care sunt la muncă in afara României şi trimite  acasa combustibil financiare la cresterea economică.

 

Opozitia de centru-dreapta, sunt de acord cu votul prin corespodentă si electronic, dar majoritatea parlamentară în cadrul Parlamentului, nu sunt de acord ca românii sa voteze unde sunt pe alte meleaguri străine. Partidele de centru dreapta, conduse de opozitie, sunt pe drumul sa câstige cele mai multe locuri in alegerile anticipate, daca Guvernul Ponta 4, nu pune la muncă pe partidele din actuala majoritate parlamentară, sa ofere românilor dreptul la vot, fie oriunde in lume.

 

Partidele cu cele mai multe locuri din centrul, de centru dreapta sunt M10, si marele partide PNL, sunt cu peste 20 de procente fata de social-democratii de centru stanga, care nu guvernează cu nimic şi sunt la guvernarea partidelor private, deoarece nu sunt cu planurile economice de ridicarii cresterii economice şi de cresterea nivelului de trai. Guvernul Ponta 4, nu vrea sa genereze politicii economice si sociale,pentru creerea de locuri de muncă la nivelului tinerilor romanii, deoarece vrea numai clientela politică si afacerilor cu statul roman, prin milioane de dosare penale, pentru guvernarea corupţiei si pentru corupti.

 

Regimul PSD, care are la guvernare cele mai multe partide de 1 la sută, nu au in continuare programele de reducere cheltuielilor publice pentru a reduce cresterea  datoriilor extrene, preferind in acelasi timp ca locurile de muncă sa fie de slaba calitate si la numar tot mai mic şi pentru cresterea somajului in zona tinerii românii, care acum rata se ridică la peste 45 la sută.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.