NOI PROMISIUNI ELECTORALE

Marele partide politice vin cu o nou promisiuni electroale, fie de marca propirie fie de la export. Guvernul PSD, are alte noi promisiuni electorale in promovarea alegerilor europene, adica echipa PSD va croi politici publice in Cadrul Parlamentului European pentru nu protejarea dreptruilor lucratorilor romani. Astefl, lipsa de dreptruile omului ale dreptrului la demnitate, sa fie prevazut in legislatia roman are grave probleme multiple.

La alagerile europene din 26 mai 2019, toate partidele politice sunt pline de datorii de miliarde de euro cu organizarea alegerilor europarlamentare, au creat alte pomisiuni electorale ce nu vor fii niciodata distribuite si livrate in casele romanilor. Pentru partidele politice oferta politica si electorala, ofera un segment mare de persoane publice penale ce au dosare penale pentru faptelor grave de coruptiei, si cu toate acestea ei vor domnia si vor vorbi si vor formula proiecte legialtive, in numele Romaniei. Trebuie sa fie o selectare bazta pe expertiza si pe o verificare mai antenta din partea insistutii de stat, in vederea sa trimita in Parlamentul European sa sustina interesele romanilor si nu ale grupuri de infractori si sa plece bunastarea sociala si sa lupta impotriva ridicarea nivelului de trai.

Despre politica europeana, curmata intre partidele politice mari si cele mici sunt insuficiente sa faca politica de partid, nu fac de loc o distribuire intre ce ar putea face europarlamentari romani in Parlamentul European. Introducerea unor angajamente pe agenda publica electorala in continare sufera de multa manipulare si prosta oferta electorala . Dupa 11 ani, de cand Romania este la guvernare in Parlamentul European, niciun partid politic nu a creat infrastructura sociala, infrastructura de spitale din banii europeni si infrastructura de drumuri, azi au venit din nou sa cerara voturile romanilor ca sunt politicienii care au lucrat cica la binele tarii lor. Parlamentul European prin lupte grele si dubioase cu cresterea politicii penale in tara la noi, unde coruptia publica nu este asa de mare cum se petrece in alte state membre europene, ar trebuie sa pravada prin urmare, dermniarea unor eurodepuatii care sa lupte pentru interesele Romaniei, care sa promoveze cultura, religia, si economia nationala a tarii. Lipsa de fonduri europene, au condus in masa la emigrarea multor milioane de romani ce nu sunt de loc protejarea dreptruilor romanilor in Romania si au ales sa lucreze in tarile care sunt mai bogate si au un sistem de protectie de securitate , pe piata muncii, si nu securisti in viata publica .

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro