NOI PROBLEME MARI IN GUVERNARE DE PRACTICA

Daca in parlamentul Moldovei a venit Stefan cel MARE, in parlamentul RO este asteptat Decebal.

Guvernul Ponta 4, refuză din nou să organizeze alegerile partiale, unde sunt primarii si parlamentarii ai PSD, si alte partide de 1 la sută, la guvernare, anchetati de organele abilitare ale statului român, pentru faptele de corupţie şi abuz in serviciul pe domeniul public, privind luarea de mită , de la oamenii de afaceri, care vor să genereze locuri de muncă, la peste 10 milioane de persoane cu fara locuri de muncă din partea Guvernului PSD, care au vandut toate fabricile si uzinele ale statului român, la fier vechi si pentru cresterea somajului.

 

Corupţia din România este bautura alcoolică din partea politicienilor de la guvernarea legislativă şi expresia guvernarii executive, care curge prin viata tuturor românilor, prin cele mai slabe programe de guvernare si care sunt impotriva României pentru românii. Noroc că mai sunt ,,elite politice” pe arena politică natională, care se mai gândesc la binele tuturor românilor, privind eradicare a corupţiei si sclaviei politice severe.

 

Deci, se impune un nou Guvern, prin noul program de guvernare economică, pentru reducerii poverii fiscale si decaderii somajului din zona tinerii români, care nu au locuri de muncă, de bună calitate, pentru plătirea pensiilor simbolice, ale tuturor pensionarilor. Noul program de guvernare din partea noului Guvern de factură politică de centru-dreapta, trebuie sa prevadă pentru binele economiei si sa producă investitii, proiecte inalte de modernirarea nivelului de trai, deoarece Romania are cei mai multi locuritori din clubul Uniunii Europene, cu cele mai slabe venituri si cel mai mic consum la energie economică si ale gazelor naturale.

 

 

Guvernul tuturor partidelor de la guvernarea personală, nu are in vedere să guverneze pentru reforme reale ale institutiilor publice, in sensul extinderii integrarii si modernizarea gândirii de functionare, adică să fie democratizate in raport cu cerintele tuturor oamanilor. Calitatea democratică in procesele de guvernare ale prezentului regim politic al PSD, nu este ancorat la cresterea calitatii democratice a statului român.

 

Boala de guvernarea personală, pentru toată clientela politică in guvernarea baronilor de partide de 1 la sută, sunt monstrele de guvenare si politică, sub guvernarea penalilor si cu foarte multe dosare penale pentru coruptie, deoarece sunt cu lipsa de programelor economice si sociale, astfel încât ca românii cu drept de vot, să fie tot timpul sclavii ai tuturor partidelor private, si care românii sunt produse de vanzare, pentru ca strainii să se gandească mai mult la România, decat adunătura de penali in Parlament, şi care vinde pe România, pe nimic şi să fie românii impotriva tuturor românilor.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.