NOI EVENIMENTE CU CARACTER DE POLITICA

 

Noi consultări politice cu toate partidele politice si parlamentare in Parlament, pentru lansarea noului program de guvernare şi politică mai aproape de oamenii, privind votul prin corespondenta şi electronic, sau schimbarea Legii electorale, deoarece produce miliarde de euro, la partidele politice si care sunt foarte mult impotriva României pentru românii. Astazi, românii au foarte multe partide politice şi parlamentare, care nu guvernează cu interesele fundamentale ale poporului român.

Statul roman, are nevoie din partea tuturor partidelor politice si parlamentare, de cele mai bune Programe in materie financiare si de modernizarea nivelului de trai, pentru cele 20 de milioane de romanii cu drept de vot. Statul roman, nu mai are nevoie de partidele politice cu politica privată si cu lipsa de reforme în guvernarea oamenilor si care sunt impotriva milioanelor de noi  locuri de munca de buna calitate si sigure. Este nevoie de schimbarea politicii de guvernare pentru relansarea economica, deoarece acum Romania pentru toti romanii , au cea mai mare criza economica, care se vede foarte bine prin cele mai mici venituri ale romanilor si cu milioane de romanii cu fara locuri de munca în mediul rural şi urban în România, si care sunt pe drumuri şi cu fara nicio sursă de venit, de la nimeni.

 

 

Viziunea presedintele tuturor românilor de centru-dreapta, prevede in Programul de guvernarea oamenilor buni, pentru lansarea statului de drept sa muncească, şi cu justitie socială, adică combatere a coruptiei şi săraciei severe, in viata României,  care a devenit o boală mai mare decat Sida, dar care se poate fi vindeca printr-un tratament sever , din partea guvernării ai oamenilor de bună calitate. Clasa politică este plină de penali, dar presedintele Klaus Johannis, a promis, diminuării coruptiei si sclaviei, prin organele statului roman, să fie la muncă, in slujba oamenilor, care reprezintă forta statului roman, la bine si la mai bine, pe plan politic internaţional.

 

Astazi, dacă privim lucrurile cu luciditate, vom vedea un progres mare din partea presedintele al României, deoarece institutiile statului român, sunt la muncă, pentru lupta impotriva coruptiei in clasa politică de la toate partidele politice si parlamentare, care au generat numai milioane de saracie  statului român, timp de 25 de ani, de postcomunis.

 

Desigur, ca este nevoia schimbarii al modului cum face politică prin infrastructura de partidele politice de pe arena politică natională şi locală, prin exercitarii puterii reprezentative si legiuitoare a tarii, deoarece investitorii au nevoie de  noua carte de vizită, care să fie transparentă si care să garanteze la suveranitatea poporului român, privind buna guvernare legislativă asupra guvernarii executive, cu rezultate in dezvoltarii si cresterii economice in infrastructurii economice-socio şi umane, pentru  cresterea nivelul de trai. Cea mai bună resursă de buna calitate, este gestionarea resurselor umane, care să producă privilegii mari pentru statul roman, fiind expresia oamenilor in lume.

 

ZiarulViitor.o

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.