NOI BURSE PENTRU OCUPAREA DE NOI LOCURI DE MUNCA

 

Toate bursele pentru ocuparea de noi locurilor de munca nu raspune unei necesitati reale. Targuri de joburi sau locuri de munca sunt de forma in piata muncii din Romania, deoarece oferta este tot mai slaba si si care nu ofera angajatelor sa lucreze la drepturilor lor. Din cei peste 3 oooo de agenti economie cu sub 20.000 de noi locuri de munca in cele 120 de agentii, din anul 2018, au anunat ca sunt peste 10 milioane de romani dintre care 5 milioane care sunt femei . Avand in vedere ca oferta de la an este tot mai slaba si din ce in ce cererea ete tot mai selectiva, doar 1000 de persoane sunt angajate pe loc, la toate targurile joburi la nivel national. Politica sociala pentru Ocuparea Fortei de munca din Romania se confrunta cu cele mai inalte poveri si lipsa serioase de politicii publice. Nu speriati romanii de cele mai slabe pachete de munca de la angajatori cu o ora de munca la valoarea unui euro, nu vor sa auda despre somaj si prefera sa plece cat mai repede din aceasta tara care nu sunt de loc creatorii de noi locuri de munca. Cu peste 10 milioane de persoane care au discutat cu unele firme din sectorul comercial si ca numrul somerilor cu fara contract de munca va depesi pentru anul 2020 la peste alte 4 milioane de persoane in plus.

In legatura cu milioane de romani care nu vor sa se intoarca din strainatate sa lucreze pe un pachet salarial de sub 200 de euro pentru 2020, sustin ca nu vor mai veni mai mult de 20.000 , persoane care nu vor sa lucreze sau sa deschida o afacere in afaceri in comunitatea lor din care face parte.

Cati soameri are totusi oficial Romania in anul 2018, sunt peste 4 milioane si in crestere.  Dupa parerea specialistilor, vom avea cel mai mare somaj in randul tuturor varstelor.

Sa luam in calcul lipsa de un program de guvernare serios, potrivit celor care vor sa nu anagajeze de loc someri. Firmele au lucrat doar pentru interesele lor si rata somajului persita pentru lipsa unor firme de productie,nu  sunt in crestere. Au fost lansate inca 10000 de locuri de munca vechi si care aproximativ ca locurile de munca vacante nu sunt de loc motivate. Pshiologia organizatiilor este total diferita, din partea DECALARTILOR anagajatorilor. Nu mai sunt de loc angajatori si patronii care sa ridice nivelul de salariala la nivelul unui salariul minim pe economie la nivelul comunitar. Cresterea economica este tot mai insuficienta si nu produce de loc locuri noi de munca in continuare.

 

Nu sunt de loc programe de masuri afirmative, despre diplome si alte meserii traditionale , de formare profesionala si de angajare, au intrat foarte multe firme in faliment, intructat oferta este tot mai mica si tot mai lipsiata de viziune economica si pentru care nu incrajeaza programul de masuri pasive.

 

printre cele mai slabe cariere indezvoltarea de resurse umane, angajatorii, prin lipsa unui cadrul de ocuparea fortei de munca nu s-a dezvoltat de loc afaceri mici la nivelul local. UE ar da milioane de euro pe proiecte economice de tara dar nu exista de loc agentii politici sa aduca mai multe miliarde de euro in programul politic de guvernare, astfel incat stimularea celor care sunt someri si cu zero venituri si care nu au d eloc studii de orice fel, reprezinta cea mai neprductiva politica publica de coeziune si bazata pentru incluziunii sociale. Feminizarea saraciei, este in crestere si situatia reprducerii de noi someri tot mai mult si cu fara ajutoare sociale de la stat.

 

 

www.ziarulviitor.ro

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor