NOI ALEGERI SOCIALE ACUM PENTRU FRANTA

 

Salut, sunt alegerile generale in Franta pentru 23 aprile 2017, unde sunt milioane de voturi cantitative pentru politica mare de tara. Franta nu pleca din clubul Uniunii Europene, deoarece Programul politic de guvernare nu prevede de loc iesirea Frantei din afacerile economice comunitare, exista valuri de manipulari politice impotriva partidul de centru-dreapte, care sunt impotriva terorismul, astfel incat sa fie cea mai mare dezorganizare economica si mai ales politica.  Despre popularitatea lui Marine LE PE este in crestere si nimeni nu anticipeaza ca ar putea conduce destinele celor peste 70 de milioane de francezi dupa 7 mai 2017. Programul politic de peste 200 de puncte – angajament prezentat de Marine Le Pen sunt cerute de poporul care voteaza si pentru alegerilor prezidentiale. In aceasta luna , cu multe obiective politice , platforma de centru extremi dreapta e pe val mare. Partidele care sunt in alegerile din Franta, nu au de loc alternativa viabila si mai degraba sunt mancate de scandaluri de coruptie. Foarte multe vocii europene, au declarat ca au dea  produce noi afaceri agricole, economice si sistemul social va fi ridicat de la zero. Franta nu pleca din Uniunea European, si va fi in Europa, va fi o astfel de politica mai noua si nu dupa modelul Mariei Britaniei cu alegerile anticipate programate pentru 5 iunie 2017.

Foarte important ca sunt milioane de europeni care vin la alegerile despre care toata lumea se teme, inclusiv politicienii penali din Romania. Va reprezenta, fara prea mai multe, cea mai noua politica si noi concepe de guvernare. Partidele nationaleste din clubul Uniunii Europene sunt la egal cu toate partidele de centru dreapta si centru stanga. Marine le PEN lupta impotriva terorismului de orice fel,  deoarece pune in pericol securitatea europenilor si mai ales lipsa in globalizarea de dezvoltarii cresterii economice asupra nivelului de trai.

Adeversarii lui Marine le pen mint si nu au niciun program politic major pentru luptei impotriva coruptiei si terorismului , care sa extins in plin  din lipsa de dezvoltare politica si afacerile economice pentru umanitatea europeana. Programele pentru incluziunii sociale si despre politica comunitara pentru atragerea tuturor fondurilor europene, au fost reduse si mai grav , au fost inlcuite cu mii de programe pentru mai multa saracie si mai ales sclavia comerciala cu milioane de locuri de munca ieftine pe campul muncii in Uniunii Europene. Va fi diferit in politica de la Parlamentul Europene, deoarece asa sunt unele partide politice producatoare de numai resturi intelectuale la functii inalte si care au distrus cel mai mare bloc economic si comunitatea economica mondiala . Marine LE PE are viziuni politice si mai ales pentru refacerea parcusului europene, dupa modele de baza ale drepturile fundamentale de baza ale Cartei europenei. Uniunea Europeana va fi condusa pe doua viteze dupa altfel de concepte politice si macroeconomice. Globalizarea Uniunii Europene nu a inceput de loc. Dezvoltarea comertului este un reper de dezvoltare pentru echilibre economice si sociale, astfel incat se pune accent pentru distrugere marile multi-nationale , care reprezinta un pericol public si mai ales de lipsa de dezvoltare ale milioane de firme mici. Despre inchiderea tuturor frontierelor, nu se realizeaza asa de repede pentru ca sunt anumite capitole din Tratele care stau la baza realizarea blocului comunitar si economic al Uniunii Europene. Va fi o politica mai bine trecuta prin filtru si pentru accent de securitatea celor care lucreaza si mai ales pentru un mediul economic mai prosper si mai solidar prin dezvoltare clasei de mijloc.

Cine va veni asupra Frantei, trebuie sa vina cu multiple de viziunii de tip combaterea terorismului si sclaviei democratice, astfel incat sa nu mai fie alte acte de terorism impotriva milioanele de europenii din clubul Uniunii Europene. Este o alegere sociala democratica si care trebuie luata si fie pusa in aplicare. Trebuie mai multa dezvoltare despre care liderii politicii au uitat de oamenii si numai in alegerile electorale sunt plinii de ideii si cand sunt la guvernare , vin cu programe solide despre impozitare profitului intelectual si distrugere de milioane de firme si mai ales distrugerea locurilor de munca la fara numar, asa cum se declara Guvernul PSD, la afacerile externe.

 

ZiarulViitor.ro

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor