NIVELUL ACTUAL DE POLITICA ESTE FOARTE SLAB

 

Nivelul actual de politică este foarte slab din partea Guvernului actual este, fără precedent, cel mai slab executiv din istoria România, deoarece nu face istorie politică de bună calitate, nu are ,,programe de investiţii,, şi nu vrea să lucreze la relansarea economică şi la nivelului de trai, pentru anul 2015. Degeaba are majoritate parlamentară, dacă este cel mai slab guvern dintre toate statele membre ale Uniunii Europene, care nu produce stabilitate economică la nivelul de suveranitate ale poporului român.

Noua stabilitate politică din anul 2015, nu este pe placul tuturor partidelor parlamentare şi care asupra lor există majoritate parlamentară de slabă factură politică, întrucât nu vrea să se raporteze la problemele reale şi cu lipsa de măsuri seriase, de programe de dezvoltare a infrastructurii economice şi refacerea industrii românesti, care înseamnă putere economic la nivelul mondial.

 

Pentru România, este foarte importat că românii să fie cu cele mai bune locuri de muncă, având în vedere că actualul Guvern al tuturor partidelor private şi cu fara viziunii economice şi sociale, nu are în vedere refacerea economiei rurale şi urbane, aşa cum prevedea vechia Constituţei a României.

 

Gruparea Ponta 4, de la guvernarea infractorilor şi baronilor de partide private, nu au pentru anul 2015, programe de relansarea economică şi al nivelului de trai, care se află la cel mai mic nivel din media europeană, întrucât se vind să facă politică tot mai slabă, şi nu vrea să guverneze această tara care nu este ai partidelor private, şi sunt ale milioanelor de românii cu drept de vot, care vor muncă politică asupra problemelor economice, care sunt la fără număr.

 

Trebuie refăcută industrii noi economice şi puternice sub puterea statului român, care să fie în dezvoltarea infrastructurii economice şi reforma agriculturii la nivelul actual, mai trebuie să fie preocupările clasei politice, asupra cresterii populaţiei ai României, deoarece România are cei mai mulţi bătrânii , fată de tinerii, şi toată fortă de muncă de bună calitate se află în Diaspora.

 

Liderii politici ai tuturor partidelor politice, trebuie să comunice privind problemele economice şi sociale ale românilor, deoarece problemele românilor sunt problemele tuturor politicienilor.

 

Prezentul Guvern al partidelor de la actuala majoritate parlamentară din cadrul Parlamentului, nu se angajează cu un program solid de investitii, prin refacerea puterii economice ale românilor cu drept de vot, deoarece vrea  să vină un nou executiv, din clivajele politice sau din frământările politice ale politicienilor care vor să facă ceva bun în această tara pentru cele aproape 20 de milioane de românii ai României şi nu al partidelor de la guvernare.

 

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

One Response to “NIVELUL ACTUAL DE POLITICA ESTE FOARTE SLAB”

  1. Ora Exacta spune:

    Multumesc pentru informatii!

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro