NIMIC NOU SUB SOARE

Organizatia de la guvernare care se numeste actuala majoritate parlamentara pentru Guvernul PSD si ALDE, creste in isteria dea nu guvernat de loc tara s-a dovedit a fi tot mai inapt in munca lor politica sociala si a fost tot timpul cea mai slab organizatie politica pentru Guvernele lor. Este si acum cea mai slab organizatie politica si care nu produce nimic in materie politica si toate actele guvernamentale de sus in jos, nu ajuta de loc cresterea economica.

Guvernul PSD si coalitia lor de la carma tarii, se comporta tot mai sluga in viata politica in sistemul politic romanesc, de ce , pentru ca are ca scop sa distruga tot mai mult Romania, si vrea sa controleze toate resursele financiare, de la taxele si impozitele de lux, pana la toate resurse umane, dar in aceeasi manera poate fii dovedita ca este tot mai irelevant la cum se manifesta actorii politici de la nivelul inalt la masa guvernarii, avand in vedere ca toate guvernele de la alegerile parlamentare din partea milioane de romani au fost inutile.

Acum, guvernele penale din cadrul majoritatii parlamentare au un plan foarte bine consolidat si cu scut impotriva lipsei in pas in pas asupra sistemului judiciar din Romania.

Programului de guvernare si se auto reclama ca respinse ideea dea nu oferit nimic la guvernare si respinge ideea si decizii guvernului dease proteja tot mai mult in fata clanurile de gherile penale, si dea-nu respecta la guvernare de loc drepturilor omului.

După plângerea penală depusă împotriva tandemului Dragnea – Dăncilă, zeci de miniștri, parlamentari și ziariști ai coaliției PSD-ALDE au tăbărât pe Orban. Nicio surpriză. Dar este incredibil că aproape nicio voce din partidul pe care îl conduce, PNL, nu a simțit nevoia să echilibreze situația și să-și susțină liderul. Ce fel de partid e ăsta? Cum își pot imagina că vor fi premiati la viitoarele alegeri?! Pentru ce? Sa fie trimisi din nou în Parlament ca recompensă pentru blatul tacit pe care îl au cu PSD? Dacă Orban nu face curatenie la sânge, rapid, în partidul ala, își pune degeaba pielea la bătaie.

Actualizare: E mai rău! Bolojan, secretarul general al PNL, a făcut conferință de presă ca să anunțe că nu îl susține pe Orban. „Domnul Orban nu s-a consultat în interiorul partidului când a luat această decizie. Eu, personal, nu sunt adeptul unor astfel de plângeri, vă spun foarte deschis. Eu sper că are elemente cât se poate de clare pe care se bazează când a făcut acest lucru.”

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !