NIMIC NU ESTE PERFECT ÎN LUMEA ASTA

Nimic nu este perfect în lumea asta. Dacă îndepărtezi oamenii din cauza micilor lor greşeli, vei rămâne singur pentru întotdeauna. Judecă mai puţin şi iubeşte mai mult. Învaţă să faci în interiorul tău, şi să asculţi vocea lui Dumnezeu. Ascultarea de Dumnezeu este scutul care te apără de orice necaz. Nu obţine întotdeauna ceea ce vrem, deoarece sunt oameni care nu vor avea niciodată ceea ce ai tu acum.

Roagă-te ca Domnul să se sălăsluiască în inima ta. Atunci ea se va umple de o mare bucurie şi nici o dure nu va fi în stare sa o tulbure. Unde sunt necazurile acolo este mântuirea. Când o uşă se închide, alta se deschide. Dar asemenea ne uităm cu atât fiind la cea închisă, încât nu o vedem pe cea care tocmai s-a închis. Ai primit această viaţă pentru că eşti îndeajuns de puternic s-o trăieşti.

 

Rugăciunea fără dragoste nu este ascultată. Ferice de cine are ca ajutor pe Dumnezeu. Dumnezeu nu întârzie în împlinirea făgăduinţei Lui, cum cred unii, ci are o îndelungă răbdare pentru noi şi îşi dovedeşte ca toşi să fim iertaţi de păcate.Oamenii te vor lovi, Dumnezeu te va mângâia. Când o soluţie se te ajute, nu o scuză pentru a te evita. Lumea e aşa destrămată şi de îndepărtată de Dumnezeu, încât lucrurile creştineşti i se par nebucurie.

 

 

 

 

Suferiţii de pe urma unui om ? Îertaţi-l, ca să nu fie astfel doi oameni răi. Strigaţi numai, că eu v-ajut, adică deschise gândurile posibile spre Dumnezeu. Viaţa te pune la încercări dar Dumnezeu te ajută să treci peste ele. În orice clipă oricât de greu ar fi, nu uita că eşti iubit de Dumnezeu. Iubirea înseamnă să ai grijă de celalalt chiar dacă sunteţi suparaţi.

 

 

Mai toată lumea ştie să iubească, însă puţini sunt cei care ştiu cum să rămână îndrăgostiţi toată viaţa de aceeaşi persoană. Nu râdeţi de proşti, fiindcă îţi închipuie ca au umor. Nu mă interesează să am alături persoane bogate, puternice sau frumoase şi le vreau pe cele adevărate şi sincere. Norii plătesc în viaţă mea, dar nu pentru a aduce ploaie sau furtună, ci pentru a da culoarea cerului pe apus.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.