NICI PIATA SI NICI STAUL NU ESTE LA GUVERNARE

 

Nici statul si nici piata nu este de loc la guvernare si sunt la guvernare comunitatile locale. Guvernarea tuturor resurselor comune sunt in picina din fata Parlamentului. Toate partidele politice si comunitatile locale ar fi bine sa fie organizate in gestionarea resurselor si mai ales cel uman. Noi Romania, avem o problema in gestionarea resurselor biologie, irizati si umane, care contribui la modernizarea crizelor financiare. In viitorul apropiat Romania nu mai este apratat de nimeni de la lipsa de demnitarii si pana la paznicul din fata Guvernului. Depinde in ce masura sa implica comunitatea locala si sa nu mai trimita banii celor de la guvernare care oricum le vinde viata si corpurile de iluminat . Guvernele politice din Romania nu vin de la comunitatile locale, sunt create de creatorii penali si multe probleme si mai ales protesteaza impotriva statului de  drept. Bangherii de la la guvernarea profitului de poveri fiscale au regurile lor , adica nu mai da nici un dolar pe educatie sa ia la schimb 100 de dolari la educatiei parentara. Sunt foarte slabe institutiile din Romania , la centrul, au distrus institutiile locale care sutn politizate si care se bazeaza pe lupta intre ciolanele de partide penale.

Inaltul Comisar al Drepturilor Omului, a laudat, in fata tuturor statelor membre ale ONU , dar mai ales ca Romania inca nu exista pe harta geografia, dupa ce este bobardata tot timpul de numai politicii publice durabile foarte proaste si croite de toti smecherii de doi lei. Statul de drept si drepturile omului sunt o problema grava si a dovedit in anul 2018, ca combaterea saraciei extrema in randul copiilor si tinerilor si ale grupuri sunt foarte dificile de realizat.

Pentru romania este foarte greu sa urce pe scara cotelor europene .
Nu este asa de moderna Romania cand pleca milioane de rromani cu drept de vot si locurile d emunca sunt cele mai slabe si nu exista de loc intevenita statului pe piata muncii din Romania.
Avem o societate care se lupta pentru abolirea sclaviei severe, de domnia legii penalilor de pe functii publice. Avem o tara in care ne pleca milioane de romani, ca exista o clasa politica care nu fac nimic pentru modernizarea nivelului de trai si combaterea evaziunii fiscale si mai ales combaterea feminismului saraciei. Este o tara destul de tanara care a trecut prin multe lovituri politice, inundatii, cutremure si mai ales lipsa de coeziune din partea tuturor partidelor politice sa contruiesca cu proiect de tara si sa genereze mai muti euro in buzunarele romanilor.
www.ziarulviitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor