NICIO GUVERNARE NU ARATA ASA DE PROST SI EXPIRATA

 

Pentru 100 de ani, de la Romania moderna, statul roman sa ales cu o guvernare nu atat de frumoasa si harnica, si in Uniunea Europeana nu exista nicio guvernare si majoritate parlamentara atat  urata in purtator de cuvant ale penalilor si care poarta dispretul fata de romani care muncesc in Diaspora si sunt sclavii politicienilor cu contacte publice si promovarea sclaviei moderna.  care nu sunt psdedisti si aldelisti .

Guvernul PSD&ALDE sunt tot mai mult impotriva tuturor romanilor care nu au de loc locuri de munca si un sistem de santate publica activ, care disperarea de a pierde alegerile electorale, ascunde multa ura si venin asupra celor care sunt impotirva ciumei politice fiind boala regimului politic de azi. Sub guvernul PSD, Romania a pierdut milioane de romani si care se intorc in tara, in vacanta, trimit miliarde de euro, Guvernatului PSD-ALDE, sa lucreze la rezolvarea tuturor problemelor publice, desi au o crima politica ascuns cu gripa porcina care produce pagube de miliarde de euro, GUVERNAREA in continuare este pasiva si lupta impotirva statului roman. Vedetele cozilor si contagioase au o fata care  tolereaza saracia si sclavia, fiind din programului de guvernare al coaltiei. Minzeriile si hotia sunt tot mai vehemente din banul public, de asta, sunt numai poduri de penalii de la toate partidele politice. care ne vinde nou tot mai multa campanie electorala sa nu avem drumuri moderne, spitale, infrastructura de caii ferate, si lipsa consistenta de milioane de locuri de munca active si bine platite .

Peste 10 milioane de romani au plecat la munca din cauza tuturor Guvernelor penale si infecte si nespalate ?in democratiei directa, si din cauza benzilor si grupuri de crima organizata sub tutela mafiei politica interna, ce au promovat toate resturile intelectuale la nivelul partidelor politice dezastruoase, si care nu le place de loc sa lucreze pentru tara. Au mii de euro salarii de pe carduri, si lucrat pentru cea mai periculoasa guvernare la politici publice, pentru a fugi milioane de romani din cauza cresteri saraciei si sclaviei moderne. Au introdus cote de poveri fiscale. si ca nu poate fi contributia romanilor si familii care sa nu poate sa lucreze si sa creasca copiii si sa aiba o un camin . Mii de state din Romania, din cauza ciumelor penale au lasat sa fie goale si astfel milioane de tineri,pleca din tara din cauza ca nu au de loc unde sa lucreze si un sistem de educatiei bine pus la punct.La rectificarea bugetara Guvernul PSD, are in casa, o gripa porcina de mai bine doi ani de zile, si care contribuie, in fiecare zi la crearea cadrului crimelor politice. Toate partidele politice sub directiva penalilor ALDE, USL, PSD si ALTE partide au contribuit in mod vadit la distrugerea imaginii tarii si mai ales prin cea mai slaba clasa politica care nu conteaza pentru 30 de ani, cat a curs din viata politica si istoria tarii. Guvernele PSD guverneaza acum impotriva altor Guverne PSD, desi nu doreste sa guverneze se afla numai in campania electorala pentru promovarea de noi penalii si distrugerea statului roman, prin zero proiecte de tara si ptr guvernare in continuare.

Vedetele penale, au luptat pentru ca Dragnea, sa devina seful penalilor, Ponta este copilul lui Dragnea, Tariceanu este amanta penalilor si care contribuie prin partidul de 2 la suta, pentru distrugerea de institutii publice si mai ales sa fie politizate sub labele politrucilor si pungile de penalii. Romanii au de mult timp nevoie, de o noua clasa politica, de liderii care sa lupte impotirva organizatiilor de mafiei politice interne si azi la guvernare, care apara sclavia penalilor si curge in fiecare zi de zi, in viata tuturor romanilor. De ce se doreste Guvernarea baronilor desfiintarea salariului minim pe economiei, sa fie milioane de sclavii si zilieri pe piata muncii, unde desi exista cea mai ieftina munca si bine calificata. Veniturile romanilor au fost reduse de toate organizatiile mafiilor politice cu peste 130 la suta, si azi se topeste toata cresterea de venituri prin cea mai ridicata infaltiei si cresterea creditelor de la firmele private.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “NICIO GUVERNARE NU ARATA ASA DE PROST SI EXPIRATA”

  1. ZiarulViitor spune:

    Guvernarea baronilor desfiintarea salariului minim pe economiei, sa fie milioane de sclavii si zilieri pe piata muncii, unde desi exista cea mai ieftina munca si bine calificata. Veniturile romanilor au fost reduse de toate organizatiile mafiilor politice cu peste 130 la suta, si azi se topeste toata cresterea de venituri prin cea mai ridicata infaltiei si cresterea creditelor de la firmele private.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor