NEVOIE DE MAI MULTA ASISTENTA SOCIALA SI STATUL LIBERAL CARE INCA NU EXISTA

Au fost foarte mici proiecte intelectuale la guvernare. Pentru 30 de ani, plus, zero proiecte de stat liberal pentru mai multa ordine sociala nu exista pe buzele liderii politici. Avem astfel de a face cu un sistem social care nu este de loc social, nu creaza de loc locuinte sociale, nu aduce locuri de munca, nu face nimic. Statul (PSD), ii irevine idea sa supervizeze institutililor de protectie sociala si de a sigura un cadrul legislativ general necesar unui bunei activitatii acestora. Lipsa unui Guvern pentru Guvernare, in plus este din cauza ca nu avem statul liberal, pentru ca asistenta sociala sa fie acordata in mede evident celor care au nevoie de un sistem de valori sociale si democratice.

Chiar pentru Guvernul PSD/ALDE care se lauda ca este un regim politic mai mult social, inca nu doreste sa isi afirme potentialul sau politic la guvernare. El mizeaza ca nu are de loc alternativa politica, cand unii parlamentarii ai opozitiei sare la gatul saracului, ca este sarac si este asistat social. Din cauza partidelor politice pleca la ora cate cine romani, iar munca este o conditie si rezultatele actelor normative, de asta piata muncii nu are de loc oferte de munca care sa asigura securitate si ordinii muncii. Revolutia din 1989, a fost construita pentru libertatea munca, iar nu este mai aproape de adevar si nelucrata in sprijinul societatii. Tot felul de curente de gandire care mai expirate care circula in zona politica de guvernare, recunoste ca dreptul saracului este munca si dreptul la ajutor social inclusiv ajutoare de munca sunt date individului daca are platite taxele fiscale in campul muncii. Articolele despre ca Romania are peste 7 milioane de asistati sociali nu asigura de loc orice om care nu din cauza lui lucreaza pe nimic, si mai ales are dreptul sa ceara sa trieasca prin ajutoare social, daca sunt locuri de munca ca pe niste sclavii pe plantatiei.

Lipsa de servicii si asistenta sociala la nivelul Frantei, in Romania arata ca  s-au propus sa distruga toate clasele sociale pentru promovarea cersetoriei, sclaviei lucie, lipsa de asistenta sociala si un sistem de securitate sociala de prima mana de tip liberale de la care se vor reclama toate tipurile de abzuri din partea institutii publice si de guvernare care nu sunt de loc in stare sa ofere operele caritabile si binefacere celor care au nevoie, dar asistati sociali sunt cei mai mari functionari publici si penalii care au lefuri de mii de euro, si care nu faca nimic si nu produc nimic calitativ si cantitativ pentru sistemul general de protectie sociala .

In afara acestui context cu lipsuri de locuri de munca la peste milioane de asistati sociali la nivelul unui nivel de trai decent, fapt dovedit de multe rapoarte ale ONU si CEDO si alte foruri internationale, arta ca de sistemul statul din Romania este sa produca derapaje si sa fie cu zero vaste programe avansate in favoarea beneficiariilor. De ce romanii, nu au de loc incredere in pungile penale din Parlament, pentru ca sunt rupte si gaurite la cate tunuri si jafuri au comis cu legii normativ fiind in favoarea lor si pentru a face transformare statului intr-o insula a mafiei penalilor. Nu exista de loc Constitutiei si Parlament sa fie suveran in drepturilor la vot, iar lipsa de adiministratiei publice , de incredere asupra unor locuinte sociale, asezamintele de ajutorare la domiciliul, si igiena publica, arta ca conform unor strategii lipsite de pregatirea socio profersional  pe termen durabil, si nu pentru ca era nevoie de ajutor umanitar, si ca trecut timpul sub tacere de la toate cele sase legii fundamentale. Guvernul prin asa zise institutii eludeaza elegant handicapul multor lichele publice si care au ruinat si vor mai ruina alte milioane de romani, pentru ca nu mai este ce sa faci cu adevarat pentru viziunea de revolutiei.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !