NECESAR MAI MULTĂ POLITICA IN ROMANIA

 

 

Politicienii de la guvernare, promovează imixtiunea străină directă indirectă în procesele politice locale şi de guvernare, deoarece nu sunt politicienii. Persoanele care predind că sunt oamenii politici şi care primesc bani de peste hotare pentru activitatea lor politică şi, de a mai vinde ce mai este prin România pentru românii, la cele mai mici venituri, fiind sclavii ai lor, confirmă că sunt cei mai mari vânzătorii de tară prin intresele naţionale la străini nu sunt politicieni şi sunt rebuturi umane din România.

Partidele politice care nu vor să fie declarate la cererile societatii civile, privind modificări şi modernizare ale sistemului politici sunt partide care sunt împotriva satului român, însă el nu vor fi niciodată partide politice care să comunice cu milioanele de probleme ale românilor, care provin de la partidele privată şi de slabă politică democratică.

 

Ce cere o nouă lege a partidelor politice cu privire la limitele de politicieni şi funcţionari publici, nu mai mult de două mandate în serviciul public. Aceste cerinţe trebuie bine gândite şi să se aplece pentru fiecare partid politic de pe scena politică care ia deciizii impotriva electoratului, şi nu sunt niciodate partide politice democratice.

 

PSD, cu partide de 2 la sută, la guvernarea baronilor de partide private, prin clientela politică de partide personale, nu guvernează această tară, către progres economic şi dreptate socială, având în vedere căderea economică care nu produce niciu loc de muncă, la milioanele de românii cu fara locuri de muncă la nivel rural şi urban.

 

După ce, scăderea populaţiei României, a scăzut cel mai mult   la peste 150 la sută, actualul Guvern de la partidele private, nu are în anul 2015, un program economic de modernizare economică ale milioanelor de românii cu drept de vot. După o contratacţie severă cu minus 5 milioane de noi născuţi din 1991, populaţia se află în cădere masivă, precum în anul 2050, la numai 16 milioane de persoane.

 

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro